Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Προμηθέας τιμάει την "γιορτή των ερωτευμένων"

Ο Προμηθέας τιμάει την "γιορτή των ...

Στον αγώνα με τον Πανιώνιο

Ο Προμηθέας τιμάει την «γιορτή των ερωτευμένων»  και στον αγώνα απέναντι στον Πανιώνιο (14 Φεβρουαρίου, 18:00, «Δημ.Τόφαλος») προσφέρει 1 επιπλέον εισιτήριο ως δώρο με την αγορά κάθε εισιτηρίου. Επίσης, κάθε κάτοχος διαρκείας δικαιούται μίας επιπλέον πρόσκλησης, θα μπορεί, δηλαδή, να συνοδεύεται από 1 άτομο, με απλή επίδειξη της κάρτας διαρκείας κατά την είσοδο.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 18:00 και οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος).

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν, όπως πάντα, και μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι καλύτερες στιγμές από τη νίκη της Παναχαϊκής στην Καρδίτσα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports