Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τα μαύρα μακριά φορέματα είναι η απόλυτη τάση και για το 2018!

Τα μαύρα μακριά φορέματα είναι η απόλυτη...

Στο κατάστημα Chica στην Θεσσαλονίκη θα βρεις θηλυκά, κομψά και πολύ πρακτικά φορέματα

Στο κατάστημα Chica στην Θεσσαλονίκη θα βρεις θηλυκά, κομψά και πολύ πρακτικά φορέματα, τα οποία συνδυάζονται πολύ εύκολα και χαρίζουν μια αίσθηση πολυτέλειας, αλλά παράλληλα είναι πολύ φθηνά και ακολουθούν την μόδα του 2018.

Το μαύρο φόρεμα ήταν, είναι και θα είναι για πάντα, ένα διαχρονικό κομμάτι στην γυναικεία ντουλάπα και στο Chica Clothing μπήκα και βρήκα εντυπωσιακά κομμάτια, που τονίζουν την θηλυκότητα της σύγχρονης γυναίκας, αναδεικνύουν το σώμα της και χαρίζουν μια ξεχωριστή αίσθηση του στυλ.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από μακριά μαύρα φορέματα και πρέπει να ξέρεις πως το 2018, η τάση της μόδας, φέρνει το μακρύ μαύρο φόρεμα, ξανά στο προσκήνιο.

Τα διαφορετικά στυλ και υφάσματα, είναι τόσα πολλά που, που σίγουρα δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοεπιλέξεις. Ακόμη κι αν το μαύρο δεν είναι στις άμεσες επιλογές στο, στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρεις μακριά φορέματα που θα σε εντυπωσιάσουν και θα σου χαρίσουν την glam διάθεση που ψάχνεις.

Θα σου προτείνω μερικές, από τις extra chic και sexy επιλογές που υπάρχουν, για να εντυπωσιάσεις με τις εμφανίσεις σου και να κάνεις το μαύρο σου φόρεμα, το απόλυτο θέμα συζήτησης, όπου και αν βρεθείς.

Αυτό το μακρύ μαύρο φόρεμα, με δέσιμο στην πλάτη και άνοιγμα στο πλάι, θα αγκαλιάσει μοναδικά το σώμα σου και είναι ιδανικό για μια βραδινή έξοδο με τον σύντροφό σου, ή για μια βραδιά με την κοριτσοπαρέα. Συνδύασέ το με ένα εντυπωσιακό ψηλοτάκουνο και ένα έντονο κόκκινο κραγιόν και δεν θα χρειαστείς ούτε αξεσουάρ. Θα είσαι το επίκεντρο της προσοχής.

Πάμε τώρα σε ένα άλλο εντυπωσιακό κομμάτι. Μακρύ μαύρο φόρεμα, με επένδυση και ανοιχτή πλάτη, με λεπτομέρειες από δαντέλα. Αν θες κάτι κομψό, αλλά παράλληλα sexy, δεν μπορείς να βρεις κανένα καλύτερο συνδυασμό, από την ανοιχτή πλάτη και την δαντέλα. Η θηλυκότητα αυτού του φορέματος είναι τόσο έντονη και η εφαρμοστή του γραμμή, θα αναδείξει υπέροχα το κορμί σου. Και μόλις βγάλεις το παλτό σου και γυρίσεις, όλοι θα μείνουν άφωνοι με την εντυπωσιακή σου πλάτη.

Σου κράτησα για το τέλος αυτό το μακρύ φόρεμα, με τα ανοίγματα στην μέση και το σκίσιμο στο πλάι. Είναι τόσο νεανικό και εντυπωσιακό, αλλά παράλληλα μπορείς να αναδείξεις το σώμα σου, με ένα παιχνιδιάρικο και glam ύφος. Πρέπει να σου πω επίσης, πως τα ιδιαίτερα ανοίγματα στα φορέματα είναι πολύ της μόδας και δίνουν μια ξεχωριστή πινελιά στο κλασσικό και αγαπημένο μαύρο φόρεμα.

Στο Chica Clothing δεν με εντυπωσίασε μόνο η τεράστια ποικιλία στα γυναικεία ρούχα, αλλά και το πόσο φθηνά ήταν τα σύνολα. Αν θες λοιπόν κι εσύ, να λάμψεις με κάποιο από τα άκρως θηλυκά και φθηνά μακριά μαύρα φορέματα, θα βρεις το κατάστημα στην Θεσσαλονίκη, αλλά και αν δεν βρίσκεσαι εκεί, μην ανησυχείς, υπάρχει και το online store.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά