Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Πάτρα: Έρχεται το καθιερωμένο Αποκριάτικο Πάρτι για τα παιδιά της ‘‘Μέριμνας’’

Πάτρα: Έρχεται  το καθιερωμένο Αποκριάτι...

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, από τους Πολίτες Εν Δράσει και την Κοινο_Τοπία

Για δέκατη τρίτη συνεχόμενη χρονιά και φέτος οι Πολίτες Εν Δράσει www.politesendrasei.gr σε συνεργασία με την Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr υλοποιούν την υπόσχεσή τους στα παιδιά της Μέριμνας και οργανώνουν το αποκριάτικο πάρτι για τους φίλους τους που τους περιμένουν όπως κάθε χρόνο τέτoιες μέρες για να συμμετάσχουν και αυτοί στη γιορτή της πόλης μας.

Τα παιδιά έτσι την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου το απόγευμα 5.30-8.30μμ θα έχουν τη χαρά να μοιραστούν την αποκριάτικη ατμόσφαιρα των ημερώνμε μέλη και φίλους των Πολιτών Εν Δράσει και της Κοινο_Τοπίας που θα τους επισκεφτούν με καρναβαλική αμφίεση και πολύ κέφι για χορό.

Η συμμετοχή στη δράση είναι ανοιχτή και σε όποιον θα ήθελε να δώσει και να πάρει ανιδιοτελή αγάπη, χαρά και μεγάλες αγκαλιές. Απαραίτητη προϋπόθεση η αποκριάτικη αμφίεση, όσο περισσότερο μπορεί ο καθένας, και προαιρετικά η προσφορά καρναβαλικών στοιχείων στα παιδιά.

Για τον καλύτερο συντονισμό της δράσης όσοι θα ήθελαν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να απευθυνθούν στην Άρτεμις Διδάχου στο 2610.271482 και 6944.921610

Με το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών "ΜΕΡΙΜΝΑ" που βρίσκεται στην περιοχή του Γηροκομείου ο σύλλογος έχει μια διαχρονική συνεργασία που δεν περιορίζεται στο καρναβάλι.

Το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πάτρας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», ιδρύθηκε το 1969, είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και διοικείται από 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο. Από το 1998 έχει πιστοποιηθεί από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ως Εξειδικευμένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης για Άτομα με Νοητική Υστέρηση ενώ τελευταία εκπαιδεύει και άτομα που πάσχουν από διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές. Η αρχική μονάδα κτίστηκε από δαπάνες ευεργετών της Πατραϊκής κοινωνίας.

Σκοπός του Κέντρου είναι η εκπαίδευση, η επαγγελματική κατάρτιση και η ψυχοκοινωνική υποστήριξη των εκπαιδευομένων. Είναι στελεχωμένο με επιστημονικό προσωπικό (Παιδοψυχίατρο, Ψυχολόγους, Εργοθεραπευτές, Λογοθεραπευτή, και Κοινωνικούς Λειτουργούς) και με εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019