Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Όλα τα πάρτυ της τελευταίας Κυριακής - Που θα διασκεδάσουν απόψε οι Πατρινοί

Όλα τα πάρτυ της τελευταίας Κυριακής - Π...

Καλό ξεφάντωμα

Λίγο πριν το Πατρινό Καρναβάλι ρίξει την αυλαία του για το 2018, όλη η Πάτρα το αποχαιρετά ...χορεύντας. Το thebest.gr συγκέντρωσε τα πιο γνωστά και αναμενόμενα πάρτυ του Πατρινού Καρναβαλιού.

Κάθε μπαρ και εστιατόριο της πόλης, ωστόσο απόψε ...καρναβαλίζεται μέχρι το πρωί.

Οπότε οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Καλό Ξεφάντωμα.

To all time classic πάρτυ της τελευταίας Κυριακής από τα πληρώματα 45, 106, 128, 222, 62, 120, 135 και 170 φέτος επιστρέφει στις ρίζες του...

Όπως μας θυμίζουν οι διοργανωτές:

"Ξεκινώντας από το ιστορικό ‘ΜΑΜΟΣ’ ταξιδέψαμε, όλα αυτά τα χρόνια, σε ιστορικούς χώρους και clubs. ‘Σφαγεία’, ΝΟΠ, Λιθογραφείο, Αχάια Clauss, Χάραμα, Ιντεάλ, Αστέρας, Πτωχοκομείο…και τόσα άλλα.
Ακούσαμε μουσικάρες από τον Στέλιο, τον Κωνσταντίνο και τον Παναγιώτη και αργότερα τους πλαισιώσαμε με τους Onirama, τον ‘δικό μας’ Τάκη Ζαχαράτο και τον μοναδικό Σάκη Ρουβά.
Σε αυτό το ταξίδι μάθαμε να προσπαθούμε για το διαφορετικό, να πρωτοτυπούμε, αλλά και να εκτιμούμε τις παλιές, κλασσικές και διαχρονικές αξίες της διασκέδασης.
Έτσι, για φέτος, επιστρέφουμε στην κλασσική συνταγή!
Ένα ατελείωτο food court στήνεται γύρω από το πιο υπέροχο δέντρο της πόλης! 
Ένα σκηνικό με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ και βροχή από κομφετί ‘στολίζει’ το party! Ελεύθερο ποτό στα τραπέζια και τους καναπέδες σας, σε συνδυασμό με 5 bars, εγγυάται την διασκέδασή σας!!! 
Στα decks οι κορυφαίοι Στ. Αποστολόπουλος, Κων. Γεωργίου και Παν. Κολλιόπουλος που «αποθεώνουν» το διαχρονικά το καλύτερο party του Πατρινού Καρναβαλιού!

Ραντεβού, λοιπόν, στο ‘Apotheosis’ την Κυριακή μετά τις 20.00".


Την Κυριάκη 18 Φεβρουαρίου τα πληρώματα 49 - 60 - 159 - 41 - 90 γιορτάζουν την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στα Αστέρια Live. Τη βραδιά θα κάνει ξεχωριστή με ένα αξέχαστο show ο Tonis Sfinos!

Στα decks θα είναι ο Γιάννης Τζόβολος ενώ το μενού έχει αναλάβει το Semeli Catering!


|

 

«Πάρε το …όργανό σου κι έλα στο Φαγιούμ»

Τελευταίο Σαββατοκύριακο (17 και 18 Φεβρουαρίου) της Αποκριάς και το εστιατόριο - μπαρ «Φαγιούμ» της άνω πόλης μας προσκαλεί σε ένα διήμερο πάρτυ όπως αυτά της παλιάς καλής παρεΐστικης εποχής. «Πάρε το όργανό σου κι έλα στο φαγιούμ» το θέμα του πάρτυ που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και συγκεντρώνει τους αυθεντικούς καρναβαλιστές της Πάτρας. Το κλασικό μενού του «Φαγιούμ» ισχύει κανονικά στο πατάρι για τους λάτρεις της κουζίνας του, ενώ στο ισόγειο το «μενού» περιλαμβάνει ψαγμένη καρναβαλική μουσική και πολύ ποτό. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Επιπλέον η καρναβαλική διακόσμηση περιλαμβάνει τις μάσκες- έργα τέχνης της αξέχαστης Πόλας Παναγιωτοπούλου. Βασιλείου Ρούφου 7-9 (μπροστά από το Παλιό Δημοτικό Νοσοκομείο) Τηλ. 2610270557, 6976531461

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019