Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Πέρασε από τη Λαμία και έμεινε στην κορυφή ο ΠΑΟΚ

Σουπερλίγκ: Πέρασε από τη Λαμία και έμει...

Ο "δικέφαλος" επικράτησε με 2-0 της τοπικής ομάδας

Η ξέφρενη πορεία του ΠΑΟΚ προς την κατάκτηση του τίτλου συνεχίζεται. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε με 2-0 στη Λαμία της τοπικής ομάδας για την 22η αγωνιστική της Super League, με τα γκολ των Πέλκα στο 56' και Μαουρίτσιο στο 61' με... κεφαλιές.

Ο ΠΑΟΚ, πλέον, μετρά 12 δώδεκα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, μιας και τελευταία φορά έχασε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ με 1-0 στις 5 Νοεμβρίου 2017. Οι Θεσσαλονικείς ήθελαν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, άσχετα με το τι θα κάνει η ΑΕΚ κόντρα στη Ξάνθη το απόγευμα της Κυριακής (18/02).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση από το ξεκίνημά της και έφτασε κοντά στο γκολ στο 23'. Μετά από κόρνερ του Πέλκα η μπάλα βρήκε στο σώμα του Βαρέλα κι άλλαξε πορεία.

Ο Παπαδόπουλος ήταν έτοιμος όμως και πραγματοποίησε μια από τις εντυπωσιακότερες επεμβάσεις της χρονιάς. Το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο πέρασε ανεκμετάλλευτο και οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά κι άνοιξε το σκορ με τον Πέλκα στο 56'. Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ασίγκμπα δεν έδιωξε σωστά την μπάλα κι ο Μαουρίτσιο με κεφαλιά έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Ομο (67' Μπεν Τζεμιά), Μπλάζιτς, Βάντερσον (75' Καραγιάννης), Μπούντνικ (61' Άστσεριτς), Πίτι, Ακόστα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίτσιο, Κάνιας, Μακ, Πέλκας (79' Μουλέν), Μπίσεσβαρ (72' Λημνιός), Πρίγιοβιτς.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Στην Λαμία ο ΠΑΟΚ, με Ξάνθη η ΑΕΚ


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports