Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τένις: Νέος τίτλος για τον Ρότζερ Φέντερερ που ανέβηκε στην κορυφή

Τένις: Νέος τίτλος για τον Ρότζερ Φέντερ...

Ο σπουδαίος Ελβετός τενίστας κατέκτησε το 97ο τρόπαιο στην καριέρα του

Λίγες ώρες πριν ξαναδεί το όνομά του στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, ο Ρότζερ Φέντερερ κατέκτησε τον 97ο τίτλο στην λαμπρή καριέρα του. Μόνο 55 λεπτά χρειάστηκε στον τελικό ο Ελβετός τενίστας απέναντι στον 26χρονο Βούλγαρο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο5), τον οποίο... συνέτριψε με 6-2, 6-2, για μία 3η πρωτιά στην ολλανδική πόλη.

Αυτή ήταν η 7η νίκη του 36χρονου Φέντερερ επί του Ντιμιτρόφ, στις οποίες ο Ελβετός μετρά μόλις 2 χαμένα σετ, ενώ παραμένει αήττητος την τρέχουσα σεζόν με ρεκόρ 12-0 (16-0 μαζί με τους αγώνες του στο Hopman Cup)!

Σήμερα (Δευτέρα, 19/2), ο Ρότζερ Φέντερερ επιστρέφει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης -ο γηραιότερος τενίστας στην ιστορία στο Νο1- για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2012 έχοντας πλέον διαφορά 345 βαθμών από τον δεύτερο Ράφα Ναδάλ.

Στις 26 Φεβρουαρίου αρχίζει το τουρνουά του Ντουμπάι, στο οποίο αν αποφασίσει να συμμετάσχει, θα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τον Ισπανό, πριν τα αμερικανικά Masters.

Ανάμεσα στους στόχους του Φέντερερ πλέον είναι όχι μόνο να διευρύνει το δικό του ρεκόρ των 302 εβδομάδων, τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση του Indian Wells (18/3), αλλά και να αυξήσει σε 100 τους τίτλους στην καριέρα του κι ενώ πρώτος σε τίτλους στην ιστορία παραμένει ο Τζίμι Κόνορς με 109!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τένις: Επιστρέφει στον θρόνο του o Ρότζερ Φέντερερ


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports