Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μετακομίζει το Everest από την Αγ. Νικολάου της Πάτρας στην πλατεία Όλγας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μετακομίζει το Everest από την Αγ. Νικολ...

Θα λειτουργήσει σε περίπου 20 μέρες μαζί με το Goody's

Το κατάστημα της γνωστής επιχείρησης Everest με ποικιλία καφέδων, νόστιμα σάντουιτς, γλυκίσματα, χυμούς, κ.α. που για χρόνια λειτουργούσε στο κέντρο της Πάτρας, σ’ ένα από τα πιο γνώριμα και κεντρικά σημεία της πόλης στην Ρήγα Φεραίου και Αγίου Νικολάου όπως μάθαμε, μεταφέρεται.

Στο συγκεκριμένο σημείο το κατάστημα ήταν ανοικτό έως και το περασμένο Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 ενώ το πρωί της Δευτέρας 12/3 όπως κατέγραψε και ο φωτογραφικός φακός του thebest.gr, ο χώρος άδειασε από τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και άλλα αντικείμενα (ψυγεία, πάγκοι) που φορτώθηκαν σ’ ένα κόκκινο φορτηγάκι και μπήκε μία πληροφοριακή ένδειξη στο ρολό του μαγαζιού που γράφει ότι το Everest μεταφέρεται – we r moving.

“Μεταφερόμαστε για να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο ever! Σύντομα θα βρίσκετε τις αγαπημένες σας γεύσεις στην Μαιζώνος 65!”, γράφει η σχετική ανάρτηση που πληροφορεί τον κόσμο μιας και είναι αλήθεια πως από το περασμένο Σάββατο όσοι περνούσαν από το σημείο και είναι πολλοί μιας και είναι από τα πλέον κεντρικά της πόλης, αναρωτιούνταν τι έγινε με το αγαπημένο τους Everest.

Μην ξεχνάμε πως η συγκεκριμένη επιχείρηση θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες με πολλές και συχνές προσφορές και υψηλή ποιότητα στα προσφερόμενα είδη της. Πάντως δεν κλείνει όπως κάποιοι θεώρησαν αλλά όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr, το μαγαζί μεταφέρεται στο πάνω μέρος της πλατείας Εθνικής Αντίστασης – πλατεία Όλγας όπου θα λειτουργήσει μαζί με το ήδη υπάρχον και γνωστό ταχυφαγείο Goody’s. Αυτό πρόκειται να συμβεί το αργότερο σε είκοσι μέρες. Όσο για την γωνία στην Ρήγα Φεραίου και Αγίου Νικολάου που αδειάζει, σίγουρα θα αξιοποιηθεί μιας και πρόκειται για κεντρική γωνιά με το πιο πιθανό να μετατρέπεται είτε σε εμπορικό κατάστημα είτε πάλι σε καφέ στο μέλλον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά