Κοινωνία

»

Ανέβασαν τις παραστάσεις «Τενεκεδούπολη» & «Το όνειρο του σκιάχτρου»

14/03/2018 16:25

Με επιτυχία συνεχίζονται στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων με τίτλο «ΟΙΚΟθέατρο» που διοργανώνει για 8η χρονιά η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον "Πράσινο+Μπλε" με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας.

Tην Κυριακή 11 Μαρτίου υλοποιήθηκαν με επιτυχία οι παραστάσεις του 2ου ΔΣ Στρούμπειου Πάτρας τάξη Δ2’ «Τενεκεδούπολη» και η παράσταση «Το όνειρο του σκιάχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά από το 2ο ΔΣ Ναυπάκτου τάξη Γ2’. Οι παρευρισκόμενοι γονείς, εκπαιδευτικοί και μικροί θεατές κάθε ηλικίας, χειροκρότησαν τη προσπάθεια των  μαθητών και των εκπαιδευτικών τους.

Σημαντική ήταν η συμβολή της θεατρολόγου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας, Στρούμπειο,  Ζέρβα Τέτης και του δασκάλου της Δ2’ τάξης Χαρμπίλoυ Χρήστου καθώς και των εκπαιδευτικών του 2ου Δ.Σ. Ναυπάκτου,  Σπυροπούλου Μαρίας δασκάλας της Γ2’ τάξης, της υποδιευθύντριας Νάστου Κατερίνας. Επίσης βοήθησε και η θεατρολόγος Σταυρογιαννοπουλου Ευθυμία  που είχε και την σκηνοθεσία του έργου και η Νικοπούλου Δήμητρα που επιμελήθηκε τις χορογραφίες.

Την προσεχή Κυριακή 18 Μαρτίου και ώρα 18.00 το ραντεβού ανανεώνεται στη Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, όπου θα δοθεί η τελευταία παράσταση, που ετοίμασαν με πολύ αγάπη τα παιδιά του Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Κ.Δ.ΑΠ.- μεΑ  Ναυπάκτου, με τίτλο «Όμορφη πόλη».

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.  Χορηγοί είναι το βούτυρο Lurpak της εταιρίας Arla, τα αντιβακτηριδιακά  υγρά μαντηλάκια Wet Hankies της εταιρίας ΜΕΓΑ ενώ στη διοργάνωση συμβάλει και 1η ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας.

*Οι φωτογραφίες είναι από τις θεατρικές παραστάσεις της Κυριακής 11/3/2018.

Σχετικά άρθρα: