Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» για τις παιδικές χαρές και οι επικοινωνιακές ακροβασίες του Δήμου Μεσολογγίου"

"Το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» για τι...

Ανακοίνωση της παράταξης "Η Κοινωνία Μπροστά"

Σε ενακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη Μεσολογγίου "Η Κοινωνία Μπροστά" αναφέρονται τα εξής: "Εκδόθηκε στις 13-3-2018 η πρόσκληση ΙΙΙ για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο «Προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών των δήμων της χώρας» προϋπολογισμού 70 εκατ. ευρώ.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται προς το Υπουργείο Εσωτερικών με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων την 31-5-2018, το πρόγραμμα υλοποιείται μέχρι 31-12-2019 και αφορά κυρίως σε δαπάνες εξοπλισμού, δαπέδων και επαρκούς φωτισμού. Το αίτημα πρέπει να συνοδεύεται από:

α) Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί αποδοχής συμμετοχής στο πρόγραμμα με την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

β) Τεχνικό δελτίο προμήθειας, πλήρως συμπληρωμένο.

Ο Δήμος χρηματοδοτείται με 211.000 ευρώ, προσέτρεξε δε με σχετική ανακοίνωση να μας ενημερώσει ότι υπέβαλε ήδη πρόταση στο πρόγραμμα. Η επικοινωνιακή ακροβασία σε όλο της το μεγαλείο! Και τούτο διότι:

α) Έχει λάβει απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο για αποδοχή συμμετοχής στο πρόγραμμα, καθότι η πρόσκληση εκδόθηκε μόλις σήμερα 13-3-2018;

β) Έχει καταρτιστεί τεχνικό δελτίο προμήθειας και για ποιες παιδικές χαρές;

Επειδή πιθανότατα ο ερασιτεχνισμός σας και η εντυπωσιοθηρία είναι καθημερινά στην ατζέντα σας, θα σας συνιστούσαμε να είστε πιο προσεκτικοί και να κάνετε συνετά τη δουλειά σας, πράγμα για το οποίο τα δείγματα γραφής που έχετε επιδείξει δεν είναι και τα καλύτερα…

ΥΓ. Περιττό να τονίσουμε ότι δεν “κοπιάσατε” ιδιαίτερα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα γιατί το Υπουργείο Εσωτερικών βάσει σχετικών κριτηρίων, ενέταξε το Δήμο και έχει κάνει και την σχετική κατανομή χρηματοδότησης. Απλούστατα εσείς πρέπει να υποβάλετε το απαιτούμενο τεχνικό δελτίο. Για να δούμε τι θα προτείνετε στην τελική…"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις