Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκέντρωση οικοδόμων στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας-Παρών ο Πελετίδης - ΦΩΤΟ

Συγκέντρωση οικοδόμων στο Εργατικό Κέντρ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε τις εικόνες

Πανελλαδική, πανοικοδομική απεργία προκήρυξε για σήμερα Τετάρτη η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας που εκτός των άλλων διεκδικεί συλλογική σύμβαση εργασίας στον κλάδο. Μέλη της διοίκησης του εργατικού κέντρου καλούν τους εργαζόμενους όλων των σωματείων, σε ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και για προγραμματισμό επιμέρους κινητοποιήσεων, προς την κατεύθυνση ανάκτησης των χαμένων εργασιακών δικαιωμάτων τους, όπως αναφέρουν.

Μετά την ενημέρωσή τους, οι οικοδόμοι θα κάνουν πορεία στο κέντρο της Πάτρας.

 

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας, προκήρυξε απεργία με στόχο "την υπογραφή Κλαδικής ΣΣΕ, αυξήσεις σε μεροκάματα και μισθούς, μέτρα για την προστασία των ανέργων και την αναθέρμανση της οικοδομικής δραστηριότητας με επίκεντρο τις λαϊκές ανάγκες και αναγνώριση και διανομή των «υπέρ αγνώστων» ενσήμων".

Εξάλλου, ο αντιπρόεδρος της προσωρινής διοίκησης στο εργατικό κέντρο της Πάτρας Δημήτρης Αγγελόπουλος, ζητά από όλα τα κλαδικά σωματεία να έρθουν στο εργατικό κέντρο της Πάτρας, ώστε να ενημερωθούν και να διεκδικήσουν με αποφάσεις κάθε σωματείου συλλογικές συμβάσεις για όλους.

Οι συνδικαλιστές εργαζόμενοι δηλώνουν πως με τον αγώνα τους στέλνουν μήνυμα νίκης, και καλούν σε μαζική συμμετοχή σε όλες τις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις - ενημερώσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις