Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Mykonos Luxury Villas: Ο απόλυτος καλοκαιρινός σου προορισμός!

Mykonos Luxury Villas: Ο απόλυτος καλοκα...

Αν οι διακοπές που ονειρεύεσαι δεν είναι οι κοινές!

Μπορείς να σκεφτείς κάτι καλύτερο από τις καλοκαιρινές διακοπές στην Μύκονο; Ο καυτός ελληνικός ήλιος, τα ατελείωτα γαλαζοπράσινα νερά, τα πλακόστρωτα κοσμοπολίτικα στενά και τα φρεσκοβαμμένα λευκά σπίτια… Μια κυριολεκτική όαση στην καρδιά των Κυκλάδων.

Κι όμως, υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει την καλοκαιρινή Μύκονο, ακόμα πιο ιδανική. Ονομάζεται Mykonos Luxury.

Αν οι διακοπές που ονειρεύεσαι δεν είναι οι κοινές, αν θες να νιώθεις την απόλυτη ιδιωτικότητα και να απολαμβάνεις την χλιδή και τα πλούσια προνόμια μιας privé βίλας (δες την συλλογή), τότε είναι σίγουρο πως βρήκες ακριβώς αυτό που ψάχνεις.

Στο Mykonos Luxury Villas δεν θα βρεις απλά πανέμορφες ιδιωτικές βίλες, στα ωραιότερα σημεία της Μυκόνου. Θα ζήσεις την απόλυτη εμπειρία, που λίγοι τυχεροί έχουν το προνόμιο να απολαύσουν.

Οι βίλες που θα βρεις, έχουν όλες την δική τους ιδιωτική πισίνα και βρίσκονται στις πιο όμορφες τοποθεσίες του νησιού. Με μαγευτική θέα στην θάλασσα και ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα, είναι σίγουρο πως αυτές οι διακοπές θα είναι κάτι πολύ περισσότερο.

Θα είναι μια εμπειρία ζωής και ένας καινούργιος τρόπος να ανακαλύψεις το πανέμορφο νησί της Μυκόνου.

Οι βίλες στο Mykonos Luxury χωρίζονται σε κατηγορίες, έτσι ώστε να καλύψουν την κάθε σου ανάγκη. Ακόμα και την πιο απαιτητική.

Πρώτα έχουμε την Celebrity Collection. Εδώ θα βρεις μοναδικές βίλες, με αξεπέραστη αισθητική , που δεν είναι για τα μάτια όλων. Είναι για λίγους και εκλεκτούς.

Μήπως είσαι ένας από αυτούς;

Προχωράμε στις Platinum Villas. Αυτά τα μυκονιάτικα διαμάντια βρίσκονται σε ιδανικές τοποθεσίες και είναι διακοσμημένα με ασύγκριτη αισθητική και κομψότητα. Όλα αυτά για να προσφέρουν ειδικά σε σένα την μεγαλύτερη δυνατή ιδιωτικότητα και μια γεύση από το τι πραγματικά σημαίνει πολυτέλεια.

Επόμενες είναι οι Prestige Villas. Σε αυτή την συλλογή από πολυτελείς και χλιδάτες βίλες, αντικατοπτρίζεται όλη η μαγεία του νησιού και οι μεγαλύτερες απολαύσεις που το συνοδεύουν.

Τελευταία στάση είναι οι Gold Villas. Εδώ η πολυτέλεια συναντάει τον ρομαντισμό και το αποτέλεσμα είναι πανέμορφες ιδιωτικές βίλες, με ένα αίσθημα γαλήνης και χαλάρωσης. Η θέα και τα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα θα συνοδεύουν τις αναμνήσεις σου για πολύ καιρό μετά το τέλος των διακοπών.

Αν θέλεις να απολαύσεις κάτι πολυτελές, αν θες η μαγεία του καλοκαιριού να βρει το πραγματικό της νόημα και να ζήσεις κάτι πολύ προσωπικό , τότε αξίζει να ζήσεις την εμπειρία των Mykonos Luxury Villas.

Άσε την πολυτέλεια και την φυσική ομορφιά του καλοκαιριού, να σε κυριεύσουν. Κάνε αυτό το καλοκαίρι πραγματικά αξέχαστο, για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Η Μύκονος όπως δεν την έχεις ξαναζήσει. Για τα μάτια σου και μόνο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά