Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ στη νέα του ταινία παίζει ένα νέο που παλεύει με τον εφιάλτη των ναρκωτικών

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ στη νέα του ταινία παίζε...

Τίτλος της ταινίας «Beautiful Boy» και συμπρωταγωνιστεί ο Στιβ Καρέλ

Ο 22χρονος Γαλλοαμερικανός Τίμοθι Σαλαμέ που με το ρόλο του Έλιο στο «Να με Φωνάζεις με τ’ Όνομα σου» του Λούκα Γκουαντανίνο διεκδίκησε με αξιώσεις το Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου χάνοντας από το μέγα φαβορί – Γκάρι Όλντμαν, φαίνεται πως θα συνεχίσει το σερί των επιτυχιών καθώς η νέα ταινία που πρωταγωνιστεί λέγεται «Beautiful Boy» και ερμηνεύει ένα νέο που παλεύει με τον εφιάλτη των ναρκωτικών.

Όπως διαβάσαμε στο flix.gr, στη νέα ταινία του Φέλιξ Φαν Γκρόνινγκερ («The Broken Circle Breakdown») ίσως ο Τίμοθι ή Τιμοτέ Σαλαμέ να έχει μία δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσει το βραβείο Όσκαρ. Στο τρυφερό «Να με Φωνάζεις με τ' Ονομά σου» ο Σαλαμέ συμπρωταγωνιστώντας με τον εξίσου καλό Άρμι Χάμερ, ήταν μία πραγματική αποκάλυψη, έδειξε ταλέντο, μία παλλόμενη ενέργεια, δίνοντας μία tour de force ερμηνεία που δεν σου επέτρεπε να αποστρέψεις το βλέμμα σου από την οθόνη, όπως γράφει το flix.gr.

Κι αν έχασε φέτος, φάνηκε πως όλο το μέλλον είναι μπροστά του και ήδη πολλοί υποστηρίζουν ότι με την επόμενη ταινία του πιθανόν να ξαναμπεί ως υποψήφιος στην Οσκαρική κούρσα του 2019. Ο Σαλαμέ πρωταγωνιστεί στο «Beautiful Boy» του Βέλγου σκηνοθέτη Φέλιξ Φαν Γκρόνινγκερ («Ραγισμένα Ονειρα» / «The Broken Circle Breakdown», ταινία που στην Πάτρα είχαμε δει από την Κινηματογραφική Λέσχη).

Πρόκειται για την κινηματογραφική διασκευή του αυτοβιογραφικού βιβλίου του Ντέιβιντ Σεφ με τίτλο «Beautiful Boy: A Father’s Journey Through His Son’s Addiction», που ακολουθεί την ιστορία του Ντέιβιντ (στο ρόλο ο συμπαθής ηθοποιός Στιβ Καρέλ) ενός πατέρα που παρακολουθεί και προσπαθεί να βοηθήσει το νεαρό γιο του, Νικ (Σαλαμέ) που παλεύει με την εξάρτησή του στα ναρκωτικά.

Η παραγωγή είναι του στούντιο της Amazon, που φέτος δεν είχε παρουσία στα βραβεία Όσκαρ (ούτε ο Ρίτσαρντ Λικλέιτερ τα κατάφερε με το φιλμ «Last Flag Flying», ούτε ο Τοντ Χέινς με το «Wonderstruck» με την Τζούλιαν Μουρ) και προφανώς θα θελήσει να επανακτήσει τη θέση του στα βραβεία και να επαναλάβει την επιτυχία του «Μια Πόλη Δίπλα στη Θάλασσα - Manchester by the Sea» με τον Κέισι Άφλεκ, ο οποίος κέρδισε το Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου το 2017.

To «Beautiful Boy» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες 12 Οκτωβρίου 2018.

Διαβάστε ακόμα:

Ο νεαρός ηθοποιός - αποκάλυψη Τιμοτέ Σαλαμέ στο εξώφυλλο του περιοδικού VMan

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture