Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΑΠΟ 17/5 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΝΕΜΑ ΤΟ "DEADPOOL 2" ΜΕ ΤΟ ΡΑΙΑΝ ΡΕΥΝΟΛΝΤΣ

ΑΠΟ 17/5 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΝΕΜΑ ΤΟ "DE...

Υπρήρωες με σκηνοθέτη το David Leitch

Όπως ήδη έχουμε γράψει ταυτόχρονα με την έξοδο του στις ΗΠΑ θα δούμε και στη χώρα μας και στην Πάτρα, το «Deadpool 2», συνέχεια του 1ου υπερεπιτυχημένου φιλμ που είχε κάνει παγκόσμιες εισπράξεις 783 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως αναφέρει με χιούμορ το δελτίο Τύπου της Odeon, ο Γουέιντ Ουίλσον/Deadpool, το κουκλάκι το ζωγραφιστό, έχει επίσημο τρέιλερ για τη νέα του ταινία με πρωταγωνιστή και πάλι τον Καναδό ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς. Η ταινία καταφθάνει την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018  στους Ελληνικούς κινηματογράφους και θα την δούμε στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων.

Μετά από μια σχεδόν θανάσιμη επίθεση από αγελάδες, ένας παραμορφωμένος ιδιοκτήτης καφετέριας (Γουέιντ Ουίλσον) αγωνίζεται να εκπληρώσει το όνειρό του να γίνει ο πιο καυτός μπάρμαν της Κολοπετινίτσας. Υπάρχει βέβαια ένα μικρό προβληματάκι σε αυτό, καθώς ο Ουέιντ έχει χάσει την αίσθηση της γεύσης. Ενώ προσπαθεί να ξαναβρεί την όρεξη για ζωή – αλλά και μια χρονομηχανή – ο Γουέιντ θα παλέψει με νίντζα, με την ιαπωνική μαφία Γιακούζα και με ένα τσούρμο ερεθισμένα σκυλιά, καθώς ταξιδεύει στον κόσμο για να ανακαλύψει την αξία της οικογένειας, της φιλίας και της γεύσης – ανακαλύπτοντας την όρεξη για περιπέτεια και αποκτώντας την πολυπόθητο τίτλο του Καλύτερου Εραστή στον κόσμο.

Στην ταινία με τον αθυρόστομο υπερήρωα της Μάρβελ, πρωταγωνιστούν εκτός του 42χρονου Ryan Reynolds που είναι και εκ των παραγωγών, οι Josh Brolin, Morena Baccarin, Julian Dennison, Zazie Beetz, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Jack Kesy και Stefan Kapičić.

Η σκηνοθεσία είναι του David Leitch.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture