Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Επιστρέφει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τον Άγιο Δομήνικο και το Survivor 2

Επιστρέφει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από...

Βγήκε για λίγο τηλεφωνικά στον αέρα του Survivor Πανόραμα στον Σκάι

Στον αέρα του Survivor Πανόραμα στον Σκάι έβγαλαν την Παρασκευή 23/3/2018 την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία αποχώρησε την Πέμπτη από το ριάλιτι επιβίωσης και πιο συγκεκριμένα από το Survivor 2, έχει επιστρέψει στην Ευρώπη και σύντομα αναμένεται να πατήσει το πόδι της στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Ξένια Έβεν ήταν καλεσμένοι στο Πανόραμα. Προς το τέλος της εκπομπής, όπως αναφέρει το zappit.gr, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε τηλέφωνο τον Γιάννη Δρυμωνάκο, ο οποίος δεν το σήκωσε. Λίγο αργότερα, όμως, την κάλεσε πίσω και φυσικά την έβγαλαν στον αέρα.

Να προσθέσουμε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά από αρκετές υποψηφιότητες προς αποχώρηση από το Survivor 2, τελικά έφυγε από το παιχνίδι το βράδυ της Πέμπτης 22/3, προς έκπληξη κάποιων που περίμεναν ότι θα τα κατάφερνε να μείνει. Σε ένα συμβούλιο του νησιού έντονα φορτισμένο, η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες και πήρε τον δρόμο της επιστροφής.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε βίντεο στο Instagram από το αεροδρόμιο του Άγιο Δομίνικου και ήταν εμφανώς συγκινημένη. Απευθυνόμενη σε όσους την στήριξαν όλον αυτόν τον καιρό, ανέφερε τα εξής:

«Υπάρχουν λόγια; Υπάρχουνε; Έχω πάρει το κινητό, έχω τρελαθεί. Διαβάζω τα μηνύματά σας… Δεν το περίμενα. Σας υπερευχαριστώ! Για όλη αυτή την στήριξη, την πίστη, την δύναμη που μου δώσατε. Δεν ξέρω. Τα έχω χαμένα. Έρχομαι Ελλάδα. Μου έχετε λείψει»!

zappit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight