Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

H ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ WELLNESS ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

H ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ WELLNESS ΜΕ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κυρίως «πράσινα» πιάτα

H 36χρονη καλιφορνέζα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ που στις 19 Μαίου θα γίνει μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας λόγω του πολύκροτου γάμου της με τον πρίγκιπα Χάρι, έγινε ταχύτατα το νέο style icon αλλά και πρότυπο υγείας, fitness και φρεσκάδας χάρη στη λυγερή σιλουέτα της. Μετά τα στοιχήματα για το couture νυφικό που θα φορέσει (όπου υπερισχύει η άποψη της επιλογής του οίκου Victor & Rolph) πυκνώνουν τα δημοσιεύματα για τη «μαγική» διατροφή που ακολουθεί παράλληλα με την εμμονή της με τη γιόγκα, το τρέξιμο και το πιλάτες. Εμείς σας μεταφέρουμε τις δηλώσεις που συγκέντρωσε το Harpers Bazaar.

 

Η δίαιτά της δεν χαρακτηρίζεται ακραία και αυστηρή, αλλά ισορροπημένη. Την αποκαλεί «lifestyle eating». Προτιμάει να τρώει φρούτα για πρωινό μαζί με μέλι και να πίνει νερό με λεμόνι. Συχνά απολαμβάνει μια ομελέτα με λαχανικά, τυρί και ψημένο ψωμί.

Στη διάρκεια της εβδομάδας, δηλαδή τις καθημερινές, λειτουργεί σαν χορτοφάγος για να νιώθει «ελαφριά». Aποφεύγει μάλιστα όσο μπορεί τη γλουτένη. Το πιάτο που έχει δοκιμάσει και  λάτρεψε περισσότερο από όλα ήταν το Mad Thai. Όταν ταξιδεύει δεν χάνει την ευκαιρία να ευχαριστηθεί ζυμαρικά, ενώ αν βρεθεί σε μεγάλη συντροφιά τσιμπάει τηγανητές πατάτες επειδή τις μοιράζεται. Εχει καταργήσει νωρίς το απόγευμα τον καφέ εσπρέσο με ένα πράσινο ρόφημα ευεξίας στο μίξερ: αλέθει μέλι, σπανάκι, αγγούρι, λεμόνι. Αντί για σοκολατένιους πειρασμούς συστήνει το κλασικό μέλι με βούτυρο. Το αγαπημένο της κρασί είναι το ιταλικό Tignanello, το θεωρεί πολύ απολαυστικό, αλλά πίνει με μέτρο. Όπως διηγείται μεγάλωσε στα στούντιο του σήριαλ «Παντρεμένοι με παιδιά» όπου ο πατέρας της εργαζόταν σαν φωτιστής. Εκεί για δέκα χρόνια, έμαθε να προετοιμάζει εύκολο και υγιεινό φαγητό για να τρώει μετά το σχολείο. Από τότε μυήθηκε και στην καθημερινή άσκηση καθώς η μητέρα της ήταν δασκάλα γιόγκα. Η συνήθεια που «δεν αλλάζει με τίποτα» πάντως είναι το παραδοσιακό κυριακάτικο τραπέζι με την οικογένεια και τους φίλους. Μαγειρεύει τότε κοτόπουλο σε φιλιππινέζικη συνταγή χρησιμοποιώντας ξύδι, σόγια, λάδι, λεμόνι για να τους ευχαριστήσει όλους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View