Αγορά

»

Μετά τα καταστήματα σε Αθήνα, Λιβαδειά, Μύκονο και Λευκάδα, αναμένονται κι άλλα δύο σε Λάρισα και Χαλκίδα

14/05/2018 17:05

Η Coffeebrands ανακοινώνει τη λειτουργία τεσσάρων (4) νέων καταστημάτων στην Ελλάδα, η οποία επιβεβαιώνει τη ραγδαία ανάπτυξη της αλυσίδας στην ελληνική αγορά.

Από τον Απρίλιο 2018 έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους τέσσερα (4) νέα καταστήματα, (i) στην Αθήνα (Ακαδημίας 97), (ii) στην Λιβαδειά (Φίλωνος 19), (iii) στην Μύκονο (Αεροδρόμιο – πρ. εμπορικό κέντρο ALU) και (iv) στην Λευκάδα (Μελά 144), ενώ εντός των ημερών ανοίγουν τις πόρτες τους και άλλα δύο (2) νέα καταστήματα, το ένα στη Λάρισα (Βενιζέλου 38) και το άλλο στη Χαλκίδα (Φίλωνος & Κριεζώτου 32).

Τα νέα αυτά καταστήματα, όπως και τα λοιπά καταστήματα της αλυσίδας, προσφέρουν άψογη εξυπηρέτηση και υψηλή ποιότητα στην ιδανική τιμή, χάρη στα υψηλής ποιότητας προϊόντα της εταιρείας και στο άρτια καταρτισμένο προσωπικό των καταστημάτων, σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα που έχει θέσει η εταιρεία, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Πρόκειται για καταστήματα υψηλής αισθητικής, στα οποία ο καταναλωτής μπορεί να απολαύσει εκτός από τον premium καφέ Megisto espresso και πολλά άλλα specialty ροφήματα, ενώ τα συνοδευτικά της Coffeebrands με το εμπορικό σήμα “tsibame®”, τα οποία πωλούνται αποκλειστικά και μόνο στα καταστήματα της αλυσίδας, αποτελούν την ιδανική λύση σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας.

Παράλληλα, αισθητή κάνει την παρουσία του, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, το νέο concept “Juice Spot®”, χάρη στο οποίο, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν γευστικούς φρεσκοστυμμένους χυμούς, επιλέγοντας μέσα από μια ευρεία γκάμα ειδικά σχεδιασμένων συνταγών, οι οποίες καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τις γευστικές απαιτήσεις, οι οποίοι σερβίρονται σε φιάλες pet.

Τέλος, υπενθυμίζεται η δυνατότητα online παραγγελίας είτε μέσω της ιστοσελίδας www.coffeebrandsdelivery.gr είτε μέσω της εφαρμογής coffeebrands delivery app η οποία είναι διαθέσιμή μέσω του Google Play Store, ενώ εντός του άμεσου προσεχούς διαστήματος θα είναι διαθέσιμη και μέσω του app store για συσκευές ios.

BISCOBLUE – Ένα specialty ρόφημα λευκής σοκολάτας με μαύρο μπισκότο
JUICE SPOT 1 – Τα μπουκάλια PET στα οποία σερβίρονται οι χυμοί του Juice Spot αποτελούν τον ιδανικό τρόπο σερβιρίσματος!
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ – Τα καταστήματα Coffeebrands χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική και μοντέρνο design.