Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται 24 Μαΐου 2018 και στην Πάτρα η Γαλλική κωμωδία δράσης «Taxi 5»

Έρχεται 24 Μαΐου 2018 και στην Πάτρα η Γ...

Σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Franck Gastambide

Γέλιο, γκάφες και καταδιώξεις με αυτοκίνητα υπόσχεται η κωμωδία δράσης «Taxi 5» Γαλλικής παραγωγής που έρχεται γκαζωμένη στις 24 Μαΐου 2018 στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την Odeon.

Ήδη το σχετικό διαφημιστικό τρέιλερ προβάλλεται στην Πάτρα, στα Odeon Entertainment, στη Βέσο Μάρε.

Η διάσημη λοιπόν σειρά ταινιών του Γάλλου σκηνοθέτη Λικ Μπεσόν που εδώ είναι εκ των παραγωγών, επιστρέφει σχεδόν μια δεκαετία μετά, με τέρμα τα γκάζια και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του αμίμητου 39χρονου Φρανκ Γκασταμπίντ, ο οποίος και πρωταγωνιστεί!

Ο Σιλβέν Μαρό, ένας επιτυχημένος Παριζιάνος αστυνομικός και άσος στην οδήγηση, μετατίθεται παρά τη θέλησή του στο αστυνομικό τμήμα της Μασσαλίας. Ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας, Ζιλμπέρτ, που είναι πια Δήμαρχος της πόλης (αλλά πάντα χαμηλά στις δημοσκοπήσεις), του αναθέτει να σταματήσει τη δράση της «Ιταλικής Συμμορίας» που ληστεύει κοσμηματοπώλες και καταφέρνει να ξεφεύγει χάρη σε μια γρήγορη Ferrari. Για να τα καταφέρει, ο Μαρό δεν έχει άλλη επιλογή από το να συνασπιστεί με τον ανιψιό του χειρότερου οδηγού Uber στη Μασσαλία που, όμως, είναι ο μοναδικός που μπορεί να τον βοηθήσει.

Παίζουν και οι Malik Bentalha, Sabrina Ouazani, Salvatore Esposito και ο Bernard Farcy στο ρόλο του αστυνομικού επιθεωρητή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture