Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Της κακομοίρας στο δημοτικό συμβούλιο Αιγιάλειας - Πιάστηκαν στα χέρια και πέταξαν αβγά για τα σκουπίδια - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Της κακομοίρας στο δημοτικό συμβούλιο Αι...

Χθες βραδυ

Αβγο…πόλεμος χθες βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο Αιγιάλειας το οποίο μετά την ένταση που προκλήθηκε διεκόπη.

Κάτοικοι της Αιγείρας πέταξαν αβγά προς τα έδρανα της δημοτικής αρχής διαμαρτυρόμενοι και πάλι για το θέμα των σκουπιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες απορρίμματα πήγαν ξανά στον ΧΥΤΑ Αιγείρας από ιδιώτη εργολάβο που μετέφερε με φορτηγό περίπου 5 τόνους σκουπιδιών από διάφορα σημεία της Ακράτας!

Ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Φιλιππάτος και ένας κάτοικος Αιγείρας οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και αφού έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις για τη μεταξύ τους φραστική αντιπαράθεση δεν υπέβαλαν μηνύσεις κι αποχώρησαν από το σημειο.

Εντωμεταξύ, οι κάτοικοι της Αιγείρας αυτή την ώρα, βρίσκονται έξω από το κτίριο της αστυνομίας ως ένδειξη διαμαρτυρίας τόσο για την προσαγωγή του κατοίκου όσο και για την κράτηση του Τριανταφυλλου Οικονομου.

φωτογραφίες : protionline

Η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Συλλόγων Αιγιάλειας σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει "την παράνομη εναπόθεση σκουπιδιών στον ΧΥΤΑ Ανατολικής Αιγιάλειας τα ξημερώματα της 16ης Μαΐου, καθώς και την αναιτιολόγητη σύλληψη του συνδημότη και συναγωνιστή Τριαντάφυλλου Οικονόμου, μέλους της Επιτροπής Αγώνα των Κατοίκων Ανατολικής Αιγιάλειας και της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων και Συλλόγων Αιγιάλειας, ο οποίος υπερασπίστηκε τη νομιμότητα και τη δημόσια υγεία.

Παραβιάζοντας κάθε νομιμότητα, ακόμα και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, προσπαθούν να επαναλειτουργήσουν τον παράνομο ΧΥΤΑ  Ανατολικής Αιγιάλειας. Και αντί να «διωχθούν» οι παρανομούντες και να αναζητηθούν ευθύνες, συλλαμβάνουν τον συναγωνιστή με σκοπό την τρομοκράτηση και το διχασμό των δημοτών.

Ολοκληρώνοντας την διχαστική και αντιδημοτική τακτική τους, αρνούνται να συζητήσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο το αίτημα των Συλλόγων και Φορέων, Δημοτών, αλλά και Δημοτικών Παρατάξεων και Συμβούλων, επιμένοντας στην ίδια αυταρχική συμπεριφορά που οδήγησε το Δήμο στο σημερινό αδιέξοδο.

Απαιτούμε:

1)    Να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες ως έωλες και να αποφυλακιστεί ο Τριαντάφυλλος Οικονόμου.

2)    Η Δημοτική Αρχή να ασχοληθεί με την ουσία του προβλήματος και να σταματήσει την τρομοκρατική και διχαστική πολιτική της".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις