Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κι όμως συμβαίνουν κι αυτά! Άλλαξε γνώμη και φόρεμα η Αμάλ Αλαμουντίν και εξόργισε Τom Ford και Vogue! ΦΩΤΟ

Κι όμως συμβαίνουν κι αυτά! Άλλαξε γνώμη...

Τι συνέβη στο ΜΕΤ Γκαλά

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από το περίφημο Met Gala, απο χθες, τα μίντια ασχολούνται με ένα έντονο παρασκήνιο μεταξύ Tom Ford, Vogue και Αμάλ Αλαμουντίν. Όπως υποστηρίζουν τα δημοσιεύματα, ο οίκος Tom Ford είναι εξοργισμένος με την σύζυγο του Τζορτζ Κλούνεϊ, ενώ ενοχλημένη είναι και η Vogue με τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής στην επιλογή του φορέματος.

Το Met Gala είναι για τη μόδα το πιο σημαντικό κόκκινο χαλί της χρονιάς και τα όσα φέρονται να έχουν συμβεί ίσως δικαιολογούν τις αντιδράσεις.

Η αλλάγή της τελευταίας στιγμής

Κανονικά η Αμάλ Αλαμουντίν θα έπρεπε να είχε εμφανιστεί με φόρεμα Tom Ford, αλλά τελικά επέλεξε την τελευταία στιγμή μια δημιουργία του Richard Quinn.

O Tom Ford είχε σχεδιάσει ένα φόρεμα στο χρώμα της πορφύρας ειδικά για την Αμάλ, για το οποίο το ατελιέ του εργάστηκε επί σειρά εβδομάδων, αλλά δεν είδε ποτέ το ρούχο του στο Met.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η αλλαγή αποφασίστηκε μόλις λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το πολυφωτογραφημένο γκαλά.

Όταν η Αμάλ ανακοίνωσε στην ομάδα του Tom Ford την αλλαγή της τελευταίας στιγμής εκείνοι ήταν προφανώς ενοχλημένοι, αλλά παρέμειναν ευγενικοί και απάντησαν ότι ήταν εντάξει με το να φορέσει ρούχο άλλου σχεδιαστή, αρκεί να μην φορούσε καθόλου το φόρεμα εφόσον δεν το έκανε στο κόκκινο χαλί του Met Ball.

Η Vogue φέρεται επίσης να άσκησε πίεση στην Aμάλ να μην κάνει την αλλαγή της τελευταίας στιγμής, φοβούμενη «διπλωματικό επεισόδιο».

Ο οίκος Ford είχε δηλώσει πως αν η Αμάλ δεν έκανε το ντεμπούτο του φορέματος θα φρόντιζε ώστε να το παραχωρήσει σε κάποια άλλη σταρ, σε κάποιο άλλο event.

 

Όμως η Αμάλ το «έκαψε»!

Η Αμάλ Αλαμουντίν κράτησε το φόρεμα και μετά την είσοδό της και τα φλας των φωτογράφων, άλλαξε μέσα στο χώρο του event και εμφανίστηκε με το ρούχο του Tom Ford.

Η Άννα Γουίντουρ είπε στο "The Late Show" ότι η Αμάλ είχε επιμείνει στην αλλαγή του ρούχου την οποία έκανε στο κατάστημα δώρων του μουσείου και τελικά για το υπόλοιπο της βραδιάς φορούσε το ρούχο του Tom Ford.

Oι πληροφορίες αναφέρουν πως η ανυπακοή της εξόργισε τον οίκο και έχει προκαλέσει αμηχανία στην Vogue η οποία είχε τον συντονισμό στο κόκκινο χαλί και ενώ η Αμάλ κοσμεί και το εξώφυλλο του τωρινού τεύχους.

 

Πηγή:lifo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight