Κοινωνία

»

Χειροπέδες σε δύο γυναίκες και έναν άνδρα

17/05/2018 12:09

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε νωρίτερα η αστυνομία, στον ΧΥΤΑ της Αιγείρας. Δύο άνδρες μία γυναίκα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συνελήφθησαν όταν εμπόδισαν απορριμματοφόρα να αδειάουν σκουπίδια στον ΧΥΤΑ Αιγείρας.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 62 και 56 ετών καθώς και μια γυναίκα 59 ετών, οι οποίοι έκλεισαν την είσοδο του ΧΥΤΑ Αιγείρας με τη φυσική τους παρουσία,προκειμένου να μη γίνει εναπόθεση απορριμμάτων.

Θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Καλαβρύτων. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Ακράτας.

Οι συλλήψεις ξεκίνησαν χθες όταν ένας κάτοικος ο οποίος περνάει από τη διαδικασία του αυτοφώρου και βρίσκεται αυτή τη στιγμή έξω από το γραφείο του εισαγγελέα. Όπως εξήγησε στο thebest.gr χθες το πρωί κάποιος εργολάβος άφησε παράνομα, όπως υποστηρίζει,  σκουπίδια στο ΧΥΤΑ λέγοντας ότι είχε προφορική εντολή από τον Αντιδήμαρχο. Στην συνέχεια στο ΧΥΤΑ , που παραμένει κλειστός καθώς γίνονται εργασίες, όπως αναφέρει, έφτασε ένα απορριμματοφόρο τα οποίο συνόδευαν 2 περιπολικά με τον διοικητή της Ακράτας.

«Του ζήτησα να ελέγξει τη νομιμότητα της διαδικασίας αλλά δεν το έκανε. Έκλεισα με το όχημα μου την είσοδο του ΧΥΤΑ  και με συνέλαβαν» ανέφερε.

Σχετικά άρθρα: