Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συναντήσεις, ομιλίες και συναυλία στην πλατεία Γεωργίου κατά των πλειστηριασμών σήμερα από το δήμο Πατρέων

Συναντήσεις, ομιλίες και συναυλία στην π...

Ημέρα κινητοποίησης κατά των πλειστηριασμών η σημερινή

Πριν λίγη ώρα αντιπροσωπεία περίπου 30 ατόμων με επικεφαλής τα στελέχη της δημοτικής αρχής βρέθηκαν στην αποκεντρωμένη διοίκηση προκειμένου να επιδώσουν ψήφισμα και να καταθέσουν τις απόψεις τους για τους πλειστηριασμούς.

7.25 πμ Ημέρα κινητοποίησης από τη δημοτική αρχή της Πάτρας κατά των πλειστηριασμών η σημερινή που καλούσε με ντουντούκες τις τελευταίες ημέρες τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτές  με το «Αρνιέμαι» του Μίκη Θεοδωράκη σε στίχους του Ιάκωβου Καμπανέλη και με φωτογραφίες από την περσινή και προπέρσινη κινητοποίηση κατά της ανεργίας.

Οι κινητοποιήσεις θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί με συναντήσεις που θα έχουν στελέχη της δημοτικής αρχής, αρχικά στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και στη συνέχεια στην πρώτη ΔΟΥ Πατρών, στην Εθνική τράπεζα της Πλατείας Γεωργίου και στον ΕΦΚΑ.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 8.30 το βράδυ, με εκδήλωση στην πλατεία Γεωργίου όπου θα γίνει ομιλία και θα ακολουθήσει μουσικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

 

Χθες αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής αποτελούμενη από τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και τους Αντιδημάρχους, Παναγιώτη Μελά και Δημήτρη Πελεκούδα, μετέβη στην Αθήνα και συναντήθηκε για το θέμα των πλειστηριασμών με αντιπροσωπεία της Βουλής και με εκπροσώπους των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών των Κομμάτων: ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ. Κίνημα Αλλαγής και Ένωση Κεντρώων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις