Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ποίημα του Παλαμά ενέπνευσε τους μαθητές του Γ΄ Λογοτεχνικού & Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού

Πάτρα: Ποίημα του Παλαμά ενέπνευσε τους ...

Πραγματοποιήθηκε τιμητική εκδήλωση από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Πατρών

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας η τιμητική εκδήλωση του Συνδέσμου Φιλολόγων Πατρών για τις μαθήτριες και τους μαθητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στον Γ΄ Λογοτεχνικό και Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό που διοργάνωσε κατά το σχολικό έτος 2017-2018, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας και με την υποστήριξη της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας/ Πολιτιστικά θέματα, με  θέμα: «Το σπίτι που γεννήθηκα . . .», εμπνευσμένο από  ομότιτλο ποίημα του Κωστή Παλαμά.

Σε ανακοίνωση του, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Πατρών ευχαριστεί θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες  Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης και της ευρύτερης περιφέρειας που συμμετείχαν και όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της  τιμητικής εκδήλωσης.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούν για την προσοχή και την αγάπη με την οποία προσέγγισαν το έργα των παιδιών τα μέλη των κριτικών επιτροπών. Ειδικότερα, ευχαριστούν για την Ποίηση τις εκπαιδευτικούς και ποιήτριες Γαλάτεια Βέρρα, Ειρήνη Μπόμπολη και Ελένη Σιγαλού, για την πεζογραφία τη συγγραφέα Παναγιώτα Σμυρλή, τη φιλόλογο και συγγραφέα Παναγιώτα Λάμπρη, τον διδάκτορα νεοελληνικής φιλολογίας και ποιητή Αντρέα  Λάζαρη, για τα εικαστικά τους εικαστικούς Βανταράκη  Χρυσάνθη και Αστέριο Λάμπρου, για τις ψηφιακές δημιουργίες τους καθηγητές πληροφορικής Περικλή Μεσσήνη και Χρήστο Χριστακούδη, για τη φωτογραφία τους φιλολόγους με ιδιαίτερη γνώση στην τέχνη της φωτογραφίας Ζαβέρδα Βασίλη και Χριστίνα Καραντώνη και για τη μουσική τη Βασιλική Φιλιππαίου, μουσικό, καθηγήτρια σύνθεσης και διευθύντρια της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, και τους μουσικούς και καθηγητές σύνθεσης Σάνη Πέττα και Τάσο Καραγιάννη.

Ιδιαίτερες θερμές ευχαριστίες και στη Στέγη Γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς» για την ευγενική προσφορά όλων των βιβλίων που προσφέρθηκαν ως δώρα στις μαθήτριες και τους μαθητές που διακρίθηκαν σε όλες τις ενότητες του διαγωνισμού.

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων ευχαριστεί επίσης  το Επιμελητήριο Αχαΐας για την παραχώρηση της αίθουσας και την  Πατρινή επιχείρηση Λουξ Μαρλαφέκας Α.Β.Ε.Ε.  για την ευγενική προσφορά αναψυκτικών.

Η φωτ. είναι από το dimifi2811.blogspot.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις