Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θα παίξει η Ντορέττα Παπαδημητρίου το ρόλο της Λάσκαρη στο "Μαριχουάνα Stop"; ΔΕΙΤΕ τι είπε η ίδια

Θα παίξει η Ντορέττα Παπαδημητρίου το ρό...

Παραδέχτηκε πως έχει συζητήσει με τον Γιώργο Βάλαρη

Το «Μαριχουάνα Stop!» θ’ ανέβει στο θεατρικό σανίδι από τον Γιώργο Βάλαρη, τη νέα χειμερινή σαιζόν. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης που φέτος έκανε το «Γοργόνες και μάγκες» στο θέατρο, με μεγάλη επιτυχία, επιλέγει ήδη έναν έναν τους πρωταγωνιστές. Τις προηγούμενες ημέρες τα ονόματα που ακούστηκαν για το ρόλο που είχε ερμηνεύσει η αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη είχαν προκαλέσει αίσθηση.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και εκείνο της Αιγιώτισσας παρουσιάστριας του Σκάι και ηθοποιού, Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας, με ανάλογη αμφίεση για την ταινία, όπως αναφέρει το zappit.gr, συνάντησε την Ντορέττα Παπαδημητρίου έξω από τον σταθμό Σκάι και θέλησε να μάθει αν όντως η ηθοποιός θα αναλάβει αυτό το ρόλο.

«Άρα με ρωτάς αν ισχύει ότι έχω συζητήσει για αυτή την παράσταση. Η αλήθεια είναι πως έχω κάνει πολλές συζητήσεις για θεατρικά πράγματα για του χρόνου, δόξα τω Θεώ, και ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που μου έχουν κάνει αυτές τις προτάσεις. Έχω μιλήσει και με τον Γιώργο Βάλαρη. Ισχύει. Δεν έχουμε ακόμα καταλήξει σε κάτι. Ακριβώς επειδή εγώ είμαι σε μια φάση που προσπαθώ να οργανώσω τα του χρόνου και σε σχέση με τα τηλεοπτικά και τα θεατρικά.

Επειδή έχω και τα παιδιά, η επιλογή μου πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένη, δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα παράλληλα. Είμαστε σε συζητήσεις. Μου έχει μιλήσει ο Γιώργος για αυτή την παράσταση και τον ευχαριστώ πολύ, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλήξει σε κάτι, γιατί θέλω λίγο να δω πως να κινηθούν τα πράγματα επαγγελματικά γενικότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά η περιζήτητη Ντορέττα Παπαδημητρίου και το σχετικό ρεπορτάζ προβλήθηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» στο κανάλι Star.

Πάντως για την παράσταση «Μαριχουάνα stop!» ήδη ανακοινώθηκε ότι θα λάβει μέρος ο Τόλης Βοσκόπουλος που θα τραγουδήσει όπως και τότε στο φιλμ των αρχών του ‘70.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight