Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Νέα περιπέτεια με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, από 5 Ιουλίου στις Ελληνικές αίθουσες

Νέα περιπέτεια με τον Σιλβέστερ Σταλόνε,...

Τίτλος της, «Σχέδιο Απόδρασης 2: Άδης - Escape Plan 2: Hades»

Στις 5 Ιουλίου 2018 θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα η περιπέτεια «Σχέδιο Απόδρασης 2: Άδης - Escape Plan 2: Hades» σε σκηνοθεσία του 37χρονου Steven C. Miller από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, με πρωταγωνιστή τον 72χρονο πλέον action star Σιλβέστερ Σταλόνε.

Το φιλμ θα έρθει στην Ελλάδα περίπου μία εβδομάδα μετά την έξοδο του στις ΗΠΑ όπου κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου.

Πρόκειται για τη συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του 2014 «Escape Plan» όπου έπαιζαν ο Σταλόνε και ο Arnold Schwarzenegger καθώς και οι Jim Caviezel, 50 Cent, Vinnie Jones, Vincent D'Onofrio και Amy Ryan. Το περιπετειώδες θρίλερ «Escape Plan» είχε κάνει εισπράξεις περίπου 140 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στο «Σχέδιο Απόδρασης 2: Άδης» που κυκλοφορεί από την εταιρεία Odeon και θα δούμε και στην Πάτρα, στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε, ο Ρέι Μπρέσλιν είναι αρχηγός μίας επίλεκτης ομάδας ειδικών ασφαλείας που εκπαιδεύεται στην τέχνη της δραπέτευσης από τις πιο αδιαπέραστες φυλακές του κόσμου. Όταν ο πιο αξιόπιστος πράκτοράς του, Σου Ρεν, πέφτει θύμα απαγωγής και εξαφανίζεται μέσα στην πιο περίτεχνη φυλακή που κατασκευάστηκε ποτέ, ο Ρέι πρέπει να κάνει τα πάντα για να τον εντοπίσει!

Το επίσημο τρέιλερ και η αφίσα της ταινίας δόθηκαν στη δημοσιότητα. Παίζουν ακόμα η Τζέιμι Κινγκ, ο 50 Cent και ο Τζέσε Μέτκαλφ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture