Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Διεθνής αναγνώριση και βράβευση των κρασιών του ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ σε διαγωνισμούς του εξωτερικού

Διεθνής αναγνώριση και βράβευση των κρασ...

Τρία διεθνή βραβεία απέσπασαν δύο από τις ετικέτες

Τρία διεθνή βραβεία απέσπασαν δύο από τις ετικέτες του Κτήματος Ορφανού. Δύο χρυσά και ένα ασημένιο σε διεθνείς διαγωνισμούς που έλαβαν χώρα σε Γαλλία και Γερμανία, δικαιώνοντας απόλυτα την εξαιρετική ποιότητα των κρασιών αλλά κυρίως την προσπάθεια των ανθρώπων του Κτήματος.

Πιο συγκεκριμένα στη ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ 2017 απονεμήθηκε ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στον Challenge International du Vin, έναν από τους κορυφαίους διαγωνισμούς στο Μπορντό της Γαλλίας, ενώ το ROSE MERLOT 2017 ξεχώρισε τόσο στο διεθνή διαγωνισμό Challenge International du Vin αποσπώντας ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ όσο και στο Γερμανικό Frankfurt International Trophy όπου απέσπασε ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ.

Το Κτήμα Ορφανού αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες τοπικές οινοποιητικές μονάδες η οποία με το βλέμμα πάντα στραμμένο στο μέλλον δημιουργεί κρασιά εξαιρετικής ποιότητας.

Το ήπιο Μεσογειακό κλίμα σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των οινοποιών του Κτήματος και το αρμονικό ταίριασμα κυρίως γηγενών αλλά και διεθνών ποικιλιών,συντελούν στην παραγωγή κρασιών με ιδιαίτερη προσωπικότητα αποτελώντας σημείο αναφοράς στο χώρο της οινοποίησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά