Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δεκάδες παιδιά χόρεψαν στο 7ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Δημοτικών Σχολείων

Πάτρα: Δεκάδες παιδιά χόρεψαν στο 7ο Φεσ...

Οι μικροί μαθητές χόρεψαν με ενθουσιασμό

Πραγματοποιήθηκε το 7ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών των Δημοτικών Σχολείων Π.Ε. Αχαΐας με την συμμετοχή του 11ου, 21ου, 32ου, 35ου και 65ου Δ.Σ. Πατρών, των Εκπαιδευτηρίων ΠΑΝΟΥ και του Χορευτικού του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας. Τα παραπάνω σχολεία συγκροτούν ένα δίκτυο που σκοπό έχει τη διδασκαλία παραδοσιακών χορών στα πλαίσια των πολιτιστικών προγραμμάτων που υλοποιούνται κάθε χρόνο στα σχολεία.

Οι μικροί μαθητές χόρεψαν με ενθουσιασμό δημοτικούς χορούς από διάφορα μέρη της πατρίδας μας (Θράκη, Κρήτη, Επτάνησα, Θεσσαλία, Ήπειρο κ.α.) που τους δίδαξαν με μεράκι οι δάσκαλοι Φυσικής Αγωγής των σχολείων τους.

Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων Π.Ε. Αχαΐας και έλαβε χώρα στο ΠΕΑΚ κλειστό στάδιο Κουκούλι την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018. Το γενικό συντονισμό είχε το 65ο Δ.Σ. Πατρών ενώ την παρουσίαση έκανε η κ. Β. Καλαντζή, υποδιευθύντρια του 35ου Δ.Σ. Πατρών.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Προϊστάμενος Επιστημονικής & Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας κ. Θ. Μπαρής, η υπεύθυνη του Τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων Π.Ε. Αχαΐας κ. Β. Μαντζουράτου και ο δάσκαλος Φ.Α. του 65ου Δ.Σ. κ. Βαγ. Χαχόπουλος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις