Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Ο Ευάγγελος Μποχατζιάρ ήταν ο μοναδικός Έλληνας ομιλητής στο 29ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Φωνηατρικής & Διαταραχών Επικοινωνίας στη Φιλανδία

Ο Ευάγγελος Μποχατζιάρ ήταν ο μοναδικός ...

Πραγματοποιήθηκε 12 έως 16 Ιουνίου

Πάνω από πενήντα χώρες του κόσμου από όλες τις Ηπείρους συμμετείχαν στο 29ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Φωνηατρικής & Διαταραχών Επικοινωνίας το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ελσίνκι της Φιλανδίας από τις 12 έως τις 16 Ιουνίου. Ανάμεσα σ’ αυτές ήταν και η Ελλάδα με μοναδικό Έλληνα ομιλητή τον κο Μποχατζιάρ Ευάγγελο.
Το 29ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Φωνηατρικής & Διαταραχών Επικοινωνίας έλαβε χώρα στο Ελσίνκι της Φιλανδίας με μοναδική Ελληνική συμμετοχή τον Λογοθεραπευτή– Ιrlen DiagnosticianClinic Director - trainer, S.I INPP S. P., Διευθυντή του Πρότυπου Θεραπευτικού Κέντρου Πάτρας & Ινστιτούτου Ίρλεν Ελλάδας, Μποχατζιάρ Σπ. Ευάγγελο.
Το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς στη λογοπαθολογία ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, με την συμμετοχή του κύριου Μποχατζιάρ Σπ. Ευάγγελου να αφήνει το στίγμα της γύρω από την ‘‘Μελέτη ερευνητικών δεδομένων στον Αυτισμό και την ύπαρξη νέου Συνδρόμου στο φάσμα του υψηλά λειτουργικού αυτισμού’’.

‘‘Νιώθω πραγματικά υπερήφανος που με προσκάλεσαν να μιλήσω στο 29ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Φωνηατρικής  & Διαταραχών Επικοινωνίας  στο Ελσίνκι της Φιλανδίας και να παρουσιάσω την επί σειρά ετών μελέτη που πραγματοποιείτε στο Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο, για την πιθανότητα της ύπαρξης νέου Συνδρόμου στα άτομα με υψηλά λειτουργικό Αυτισμό. Η συγκίνηση και η τιμή ήταν μεγάλη όταν όλοι οι επιστήμονες εξέφρασαν τα ειλικρινή και θερμά τους συγχαρητήρια για το τόσο αξιόλογο έργο πάνω στον Αυτισμό.’’ αναφέρει ο κος Μποχατζιάρ Ευάγγελος για την συμμετοχή του στο 29ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Φωνηατρικής & Διαταραχών Επικοινωνίας.

Όλη η επιστημονική κοινότητα που συμμετείχε στο συνέδριο έδωσαν συγχαρητήρια δηλώνοντας ενθουσιασμένοι και εντυπωσιασμένοι από την παρουσίαση του κου Μποχατζιάρ Ευάγγελου σχετικά με τα νέα ερευνητικά δεδομένα στον υψηλά λειτουργικό Αυτισμό.

 

Επιστημονικός Υπεύθυνος

Μποχατζιάρ Σπ. Ευάγγελος

Λογοθεραπευτής – Ιrlen Diagnostician – Clinic Director -  trainer, S.I  INPP  S. P.

Διευθυντής Πρότυπου Θεραπευτικού Κέντρου Πάτρας & Ινστιτούτου Ίρλεν Ελλάδας

Sensory Integration Therapist

INPP School Program (The Institute for Neuro-Physiological Psychology, Chester UK)

Θεραπευτής Lidcombe(Τραυλισμός προσχολικής ηλικίας - εκπαίδευση γονέων)

Ειδικευμένος στην Αμερική(Ιrlen Institute International HQ, L. Beach, USA)

Υπεύθυνος Διαγνώσεων Ίρλεν Κύπρου, Ιταλίας & Oμάν - Εκπαιδευτής Ίρλεν

Πρόγραμμα ABA-PYRAMID

www.mpoxatziar.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being