Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τι προβάλλει το θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο έως 27 Ιουνίου 2018

Τι προβάλλει το θερινό σινε-Κάστρο στο Ρ...

Παίζει τα φιλμ "Book Club" και "Βασικός Ύποπτος"

Στο μοναδικό θερινό σινεμά της περιοχής της Πάτρας, στο σινε-Κάστρο στο Ρίο, από την Πέμπτη 21/6 έως και την Κυριακή 24/6/2018, στις 22.00 προβάλλεται η κομεντί «BOOK CLUB» σε σκηνοθεσία: Μπιλ Χόλντερμαν που έχει σημειώσει εμπορική επιτυχία στις ΗΠΑ.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Τζέιν Φόντα, Νταϊάν Κίτον, Κάντις Μπέργκεν, Μαίρη Στίνμπεργκεν, Άντι Γκαρσία, Αλίσια Σίλβερστοουν, Ντον Τζόνσον.

Διάρκεια: 104 λεπτά

Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ

Περίληψη

Η Νταϊάν (Νταϊάν Κίτον) έμεινε πρόσφατα χήρα, μετά από 40 χρόνια έγγαμου βίου. Η Βίβιαν (Τζέιν Φόντα) απολαμβάνει μια ερωτική ζωή χωρίς δεσμεύσεις. Η Σάρον (Κάντις Μπέργκεν) προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει ένα διαζύγιο 18 ετών. Η Κάρολ (Μαίρη Στίνμπεργκεν) βλέπει τον γάμο της να καταρρέει, μετά από 35 χρόνια. Η ζωή τεσσάρων φίλων θα αλλάξει δια παντός μετά την ανάγνωση του περιβόητου βιβλίου «50 Αποχρώσεις του Γκρι» που θα πυροδοτήσει μια σειρά από εξωφρενικές επιλογές και καταστάσεις. Νέοι έρωτες αλλά και αναζωπύρωση παλιών σκανδαλίζουν τις τέσσερις γυναίκες με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Μια γλυκιά και ειλικρινής κωμωδία που αποδεικνύει πως ποτέ δεν είναι αργά για μια νέα αρχή.

Aπό τη Δευτέρα 25/6 έως και την Τετάρτη 27/6 στις 22:00 θα προβληθεί η περιπέτεια «ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ - Spinning Man» σε σκηνοθεσία: Σάιμον Κάιζερ.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Πιρς Μπρόσναν, Γκάι Πιρς, Μίνι Ντράιβερ, Αλεξάντρα Σιπ, Οντέγια Ρας, Τζέιμι Κένεντι, Κλαρκ Γκρεγκ.

Διάρκεια: 100 λεπτά

Περίληψη

O Έβαν Μπερτς (Γκάι Πιρς) είναι καθηγητής φιλοσοφίας. Έχει μία φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή με τη γυναίκα του Έλεν (Μίνι Ντράιβερ) και τα δύο παιδιά τους. Όμως, το παρελθόν του Έβαν κρύβει μια σειρά από ακατάλληλες σχέσεις με φοιτήτριες. Έχοντας ήδη αναγκαστεί να μετακομίσει λόγω αυτής της ανάρμοστης συμπεριφοράς, η οικογένεια θα καταρρεύσει, όταν ο Έβαν θεωρηθεί ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισης μιας νεαρής φοιτήτριας (Οντέγια Ρας). Ο ντετέκτιβ Ρόμπερτ Μάλοϊ (Πιρς Μπρόσναν) αναλαμβάνει την υπόθεση και παλεύει να ανακαλύψει την αλήθεια, πριν το επόμενο χτύπημα του Έβαν.

Η πάντα υποστηρικτική Έλεν, αρχίζει να χάνει την πίστη της, καθώς είναι δύσκολο να ξεχωρίσει τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Εντωμεταξύ, ο Έβαν προσεγγίζει μια όμορφη φοιτήτρια, την Άννα (Αλεξάντρα Σιπ) με σκοπό να γίνει η επόμενη ερωμένη ή το επόμενο θύμα του.

Το σινε-Κάστρο στο Ρίο βρίσκεται στην καρδιά της κοινότητας του Ρίου, λίγο πιο κάτω από τον σιδηροδρομικό σταθμό, στην οδό Βορείου Ηπείρου 1 & Σώμερσετ. Τηλέφωνο: 2610994765.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture