Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποιοι ακούγονται για το νέο Nomads του ΑΝΤ1 στη Μαδαγασκάρη - Ανάμεσα τους ο Κώστας Μαρτάκης

Ποιοι ακούγονται για το νέο Nomads του Α...

Επίσης η Βίκυ Κουλιανού και η Κατερίνα Στικούδη

Το ριάλιτι επιβίωσης Nomads που πρωτοείδαμε πέρυσι το φθινόπωρο στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, γυρισμένο στο εξωτικό νησί Παλαουάν των Φιλιππίνων, αναμένεται να επιστρέψει με τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1 ανανεωμένο ενώ τα casting για την επιλογή των προσώπων που θα συμμετάσχουν, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η Νίκη Λεμονή στην πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10» της Νικολέττας Ράλλη και του Νίκου Αναδιώτη στον ΑΝΤ1 ανέφερε ποια πρόσωπα εντοπίστηκαν να επισκέπτονται το κανάλι του Αμαρουσίου τις προηγούμενες μέρες…

«Είδα κάποια πρόσωπα να περνάνε την πόρτα του ΑΝΤ1 και λέω τι κάνουν μαζεμένοι όλοι αυτοί οι επώνυμοι εδώ πέρα; Ρώτησα κάποιους ανθρώπους και θυμήθηκα ότι ξεκινά το Nomads… Άρα ξεκινάνε τα casting. Πρώτα από όλα είδα τον Ηλία Βαλάση. Πέρασε κι αυτός το κατώφλι του ΑΝΤ1 για να συμμετάσχει στο Nomads που θα γίνει αυτή τη φορά στη Μαδαγασκάρη. Επίσης ήρθε ο τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης. Μετά έχουμε ένα άλλο κορίτσι φωτιά που θέλουμε πάρα πολύ να μπει σε αυτό, την Κατερίνα Στικούδη. Κι ένα άλλο σώμα – φωτιά… την Courtney Parker. Άλλος άντρας ο Γιώργος Τσαλίκης.

Κι έχω κι άλλη μια γυναίκα που έχουμε αγαπήσει μέσα από το μόντελινγκ, την Βίκυ Κουλιανού», ανέφερε η δημοσιογράφος στην εκπομπή, όπως γράφει το zappit.gr.

Ο Ηλίας Βαλάσης είχε πάρει μέρος στο παλιό Survivor που παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight