Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Δείτε την ηθοποιό Μαρία Ιωάννου να φωτογραφίζεται ανανεωμένη στην κλινική που επιλέγει για τα beauté της

Δείτε την ηθοποιό Μαρία Ιωάννου να φωτογ...

Πριν από λίγες ημέρες

Το καθιερωμένο της beauté έκανε προ ολίγων ημερών η Μαρία Ιωάννου, για να ανανεωθεί πριν τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η γνωστή ηθοποιός με καταγωγή από την Κύπρο, την οποία μπορεί να θυμάστε και από την επιτυχημένη σειρά «Μπρούσκο», έχει πρωταγωνιστήσει σε πλήθος τηλεοπτικών σίριαλ, τόσο στους ελληνικούς όσο και στους κυπριακούς δέκτες, καθώς επίσης και σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις.

Προσφάτως, η Μαρία Ιωάννου αφέθηκε στα χέρια των ειδικών της Cosmetic Derma Medicine στην Κύπρο, ενώ ενημέρωσε και τους followers της με ανάρτηση που έκανε στο Instagram ποζάροντας ανανεωμένη. «Νιώθω εμπιστοσύνη στα χέρια της υπέροχης Δρ. Αμαλίας Τσιατούρα και όλων των κοριτσιών στην Cosmetic Derma Medicine που με περιποιούνται και με φροντίζουν να είμαι πάντα φρέσκια και όμορφη!»

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:

Από αριστερά: Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής μαζί με την ηθοποιό Μαρία Ιωάννου.

Από αριστερά: Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δε...

Από αριστερά: Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής μαζί με την ηθοποιό Μαρία Ιωάννου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά