Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Συνεχίζει το ταξίδι στις γειτονιές το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας κάνοντας στάση στο Κεντρικό Διαμέρισμα

Συνεχίζει το ταξίδι στις γειτονιές το Δι...

Στο Νότιο πάρκο, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Το Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας συνεχίζει αυτό το τριήμερο 21, 22 και 23 Ιουλίου 2018 το ταξίδι του στις γειτονιές και της συνοικίες της πόλης, κάνοντας στάση αυτή τη φορά στο Κεντρικό Διαμέρισμα, αξιοποιώντας εκτός των άλλων το δυναμικό των συλλόγων.

Οι τριήμερες εκδηλώσεις ξεκινούν το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 21.30 το βράδυ στο Νότιο Πάρκο με τη συναυλία του Κ. Βασιλιάγκου. Ο Κώστας Βασιλιάγκος (τραγούδι), ο Ανδρέας Στεργίου (κλασική κιθάρα), η Ελευθερία Πολογεώργη (φλάουτο) και η Μαρί Χασάπη (κοντραμπάσο), θα παρουσιάσουν μια μουσική διαδρομή, βασισμένη στην ποίηση του Ισπανού Federico Garcia Lorca μέσα από τις μουσικές των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Γλέζου, Μαμαγκάκη, Λεοντή, Λοίζου και Μαραμή. Τίτλος της συναυλίας είναι ο «Ο Λόρκα στο Ελληνικό τραγούδι».

Την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 το Χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, ο Παμμικρασιατικός (Χορόδραμα Μίκης Θεοδωράκης, Νταλάρας), τα Χορευτικά Σχήματα από τα εκπαιδευτήρια Αναγέννηση, την Τέρψη και τον Άγιο Διονύσιο, παίρνουν τη σκυτάλη, παρουσιάζοντας χορούς από την Πελοπόννησο και …όχι μόνο.

Τη Δευτέρα 23/7 το βράδυ πάντα στο χώρο του Νοτίου Πάρκου στην Ακτή Δυμαίων, το «Άρμα Θέσπιδος» του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας θα παρουσιάσει την επιτυχημένη κωμική παράσταση «Η Τρελή του Σαγιό» του Ζιροντού σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου, με την οποία και κλείνει το τριήμερο των εκδηλώσεων.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture