Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται 23 Αυγούστου στην Ελλάδα η περιπέτεια τρόμου «The Meg – Ο Κυρίαρχος του βυθού»

Έρχεται 23 Αυγούστου στην Ελλάδα η περιπ...

Με τον Τζέισον Στάθαμ

Στις 10 Αυγούστου 2018 βγαίνει στις Αμερικάνικες αίθουσες η περιπέτεια τρόμου επιστημονικής φαντασίας με τίτλο «The Meg – Ο Κυρίαρχος του βυθού» σε σκηνοθεσία Jon Turteltaub - Τζον Τουρτέλτομπ ενώ το σενάριο συνυπογράφουν οι Dean Georgaris, Jon Hoeber και Erich Hoeber, έχοντας βασιστεί στο βιβλίο που κυκλοφόρησε το 1997 με τίτλο science «Meg: A Novel of Deep Terror» του Steve Alten. Στην Ελλάδα θα δούμε την ταινία από την Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018 σε διανομή της Tanweer.

Πρωταγωνιστούν o 50χρονος Εγγλέζος σταρ της περιπέτειας Τζέισον Στέιθαμ και οι Λι Μπνγκμπίνγκ, Ρέιν Γουίλσον, Ρούμπι Ρόουζ, Winston Chao και Cliff Curtis.

Διάρκεια: 113 λεπτά.

Ένα βαθυσκάφος που παίρνει μέρος σ’ ένα διεθνές πρόγραμμα  υποθαλάσσιας παρατήρησης δέχεται επίθεση από ένα τεράστιο πλάσμα που θεωρούνταν εξαφανισμένο και ως αποτέλεσμα βρίσκεται ακινητοποιημένο στο βάθος του Ειρηνικού, με όλο το πλήρωμά του παγιδευμένο. Με το χρόνο να τελειώνει, ο εμπειρογνώμονας δύτης διάσωσης Τζόνας Τέιλορ (Τζέισον Στέιθαμ) προσλαμβάνεται από έναν οραματιστή Κινέζο ωκεανογράφο (Γουίνστον Τσάο), και ενάντια στην επιθυμία της κόρης του, Σουγίν (Λι Μπινγκμπίνγκ), ξεκινά για να σώσει το πλήρωμα -  και τον ίδιο τον ωκεανό -  από την απειλή: ένα προϊστορικό καρχαρία μήκους 75 ποδιών που είναι γνωστός ως Megalodon. Αυτό που δεν περνά από το μυαλό κανενός είναι ότι πολλά χρόνια πριν, ο Τέιλορ είχε ξανασυναντήσει το ίδιο τρομακτικό πλάσμα.

Τώρα, με τη βοήθεια της Σουγίν, πρέπει ν’ αντιμετωπίσει τους φόβους του να έρθει ξανά αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο αρπακτικό όλων των εποχών και να ρισκάρει τη ζωή του για να σώσει όλους τους παγιδευμένους στο βυθό.

Αναμένεται να δούμε την ταινία που θα προβληθεί και σε 3d, και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture