Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέσσερις άνθρωποι πνίγηκαν χθες σε Νάξο, Κρήτη, Λουτράκι και Θεσσαλονίκη- Ανάμεσα τους ένας 13χρονος

Τέσσερις άνθρωποι πνίγηκαν χθες σε Νάξο,...

Κίνδυνοι στις παραλίες

Τέσσερις  άνθρωποι έχασαν χθες τη ζωή τους σε Νάξο, Κρήτη, Λουτράκι και Θεσσαλονίκη. Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, 13χρονος από τη  θαλάσσια περιοχή Καλάντου Νάξου. Ο 13χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Νάξου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.  Από το Λιμεναρχείο Νάξου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, άνδρας 70 περίπου ετών αγνώστων λοιπών στοιχείων, από τη θαλάσσια περιοχή Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης. Ο άνδρας, ενδεδυμένος με μαύρο μαγιό, είχε ανάστημα περίπου 1,80μ. και χρώμα μαλλιών λευκό, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ''ΑΧΕΠΑ'', όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, 64χρονος ημεδαπός, από τη  θαλάσσια περιοχή Καταλυκής Κόκκινου Πύργου Δ.Φαιστού Κρήτης. Ο 64χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμενικό Σταθμό του Κόκκινου Πύργου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε απογευματινές ώρες χθες, 70χρονη ημεδαπή, από τη  θαλάσσια περιοχή της παραλίας ''ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ'' Λουτρακίου. Διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις