Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ανάρπαστη η συλλεκτική αφίσα του 37ου Φεστιβάλ Πάτρας με την Τζένη Καρέζη

Ανάρπαστη η συλλεκτική αφίσα του 37ου Φε...

Μοιράζεται στο τέλος της παράστασης "Ορέστης" του ΚΘΒΕ στο Αρχαίο Ωδείο

Όπως αναμενόταν ξεκίνησε να μοιράζεται από τους εθελοντές του 37ου Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος, η φετινή συλλεκτική αφίσα που εικονίζει την αξέχαστη πρωταγωνίστρια Τζένη Καρέζη ως «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή από την θρυλική παράσταση σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Στούρουα του 1987 που είχε παιχθεί στο Αρχαίο Ωδείο στο 7ο τότε Φεστιβάλ Πάτρας του ΟΚΠΕ.

Όπως είδαμε, στο τέλος της παράστασης του ΚΘΒΕ, «Ορέστης» το βράδυ της Τρίτης 7/8/2018, οι θεατές που έφευγαν τόσο από το πάνω διάζωμα όσο και από το κάτω κοίλον, έπαιρναν στα χέρια τους από τους εθελοντές του Φεστιβάλ, από μία αφίσα με την Τζένη Καρέζη που πραγματικά είναι καλοτυπωμένη, ξεχωριστή και αξίζει να την φυλάξει κάποιος στο αρχείο του.

Για τις αφίσες και τα προγράμματα ήταν καθοριστική η συμβολή και χορηγία της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος ενώ για τα πόλο μπλουζάκια των εθελοντών μερίμνησε για μία ακόμη χρονιά η Πατρινή εταιρεία ένδυσης Dur AE που στέκει ως χορηγός στο πλευρό του Φεστιβάλ Πάτρας και του Ανδρέα Α. Ανδριόπουλου για 10η συνεχή χρονιά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture