Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πώς ένα 17χρονο παιδί των φαναριών στο Αίγιο έγινε δολοφόνος που κατέγραψε την πράξη του και επιχείρησε να εξαφανίσει τα ίχνη του-Συγκλονίζει ο συγκάτοικος του θύματος

Πώς ένα 17χρονο παιδί των φαναριών στο Α...

Ο 17χρονος απολογείται τη Δευτέρα- ΒΙΝΤΕΟ

«Τον είδα νεκρό. Ήρθα περίπου στις 10 το πρωί και είδα παντού αίματα». Με αυτά τα λόγια περιγράφει ο φίλος του 31χρονου από το Αφγανιστάν, ο οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος μέσα στο τροχόσπιτο που διέμενε σε ένα φυτώριο καλλωπιστικών φυτών στην Κουλούρα του Αιγίου. Ο συγκάτοικος του θύματος, ειδοποίησε την Αστυνομία και από εκεί και πέρα οι αστυνομικοί ανέλαβαν να ξετυλίξουν το κουβάρι του εγκλήματος και να φτάσουν στον 17χρονο δράστη του φονικού.

Πρωτοφανούς αγριότητας το έγκλημα στο Αίγιο –Τον σκότωνε, τον βιντεοσκοπούσε και μετά πήγε σπίτι να πλύνει τα ρούχα του

Ο φίλος του θύματος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star, με δάκρυα στα μάτια, για τα όσα φρικιαστικά αντίκρισε μέσα στο τροχόσπιτο.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε στο τροχόσπιτο και άρχισε να βαράει με μανία στο κεφάλι τον 31χρονο, με μια βαριοπούλα.

Ο 17χρονος, μετά την ολοκλήρωση της αποτρόπαιης πράξης του, επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη του. Πήγε στο κοντινό παράπηγμα που διέμενε και έπλυνε από τα αίματα τα ρούχα του, ενώ πέταξε σε διπλανό οικόπεδο τη βαριοπούλα σε διπλανό οικόπεδο.  Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης με καταγωγή από τη Ρουμανία είχε καταγράψει το φονικό με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου!

Η αστυνομία έκανε αρκετές προσαγωγές και μέσα σε αυτές ήταν και ο 17χρονος, ο οποίος φέρεται να παραδέχτηκε ότι αυτός διέπραξε το έγκλημα και συνελήφθη.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι του Αιγίου αναγνώρισαν στο πρόσωπο του 17χρονου ένα παιδί που έκανε θελήματα και καθάριζε αυτοκίνητα στα φανάρια για να επιβιώσει.

Ο νεαρός Ρουμάνος θα οδηγηθεί εκ νέου στον Ανακριτή την  Δευτέρα . Ο 17χρονος οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 17χρονος που έμενε κοντά με το θύμα, πήγε στο τροχόσπιτο που διέμενε ο 31χρονος για να του ζητήσει να του επιστρέψει τα 1.500 ευρώ, που του είχε δανείσει τμηματικά. Δεν ήταν η πρώτη φορά που τα ζητούσε. Ωστόσο δεν είναι σαφές αν πήγε με πρόθεση να τον σκοτώσει, καθώς τη βαριοπούλα δεν την είχε πάρει από σπίτι του, παρά τη βρήκε έξω από το τροχόσπιτο που διέμενε το θύμα, με έναν ομοεθνή του. Εκείνη την ώρα ο 31χρονος ήταν μόνος του.

Ο 17χρονος τον χτύπησε αλλεπάλληλα στο κεφάλι με τη βαριοπούλα και το σοκαριστικό είναι ότι μέρος του εγκλήματος το κατέγραψε σε βίντεο με το κινητό του! Το οποίο μάλιστα φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να παρέδωσε ο ίδιος στην αστυνομία

*Πρώτη ενημέρωση 9/8/2018

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις