Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η ΕΡΓΟΣΕ μεταφυτεύει ελιές από την Αχαϊα στα καμένα της Αττικής

Η ΕΡΓΟΣΕ μεταφυτεύει ελιές από την Αχαϊα...

Δένδρα που είχαν απαλλοτριωθεί από το τμήμα Ψαθόπυργος - Ρίο

Η ΕΡΓΟΣΕ συνεχίζει το κοινωνικό της έργο στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της και σε συντονισμό με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Έτσι, έχει δρομολογήσει την παράδοση βοηθητικών μέσων (κώνους, ταινίες κλπ) καθώς και Μέσων Ατομικής Προστασίας για 150 άτομα/ υλοτόμους που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις περιοχές που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Ακόμη, με Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, η ΕΡΓΟΣΕ θα προβεί σε χορηγία μέχρι 50.000 Ευρώ που θα αφορά την μεταφύτευση ελαιοδένδρων που η εταιρία διαθέτει από προηγούμενες συμβάσεις της σε περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Τα δέντρα προέρχονται από τις απαλλοτριώσεις του υπό κατασκευή σιδηροδρομικού έργου και ειδικότερα από το τμήμα Ψαθόπυργος-Ρίο.

Στο ίδιο πλαίσιο, η ΕΡΓΟΣΕ εντείνει τις προσπάθειες της για εξεύρεση χορηγιών από άλλους φορείς και εταιρίες, ώστε το απόθεμα της σε ελαιόδενδρα να μεταφερθεί και να μεταφυτευθεί στους Δήμους που επλήγησαν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρία (www.ergose.gr) ώστε να αξιοποιηθούν τα υπάρχοντα ελαιόδενδρα υπέρ των περιοχών που επλήγησαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις