Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η εταιρία ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Α.Ε. συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων της στη Ελλάδα

Η εταιρία ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Α.Ε. συνεχίζει την α...

Άνοιξε το δέκατο σε σειρά κατάστημά της

Την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018 η εταιρεία ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΑΕ άνοιξε το δέκατο σε σειρά κατάστημα της σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης. Μετά από μια πολύ επιτυχημένη παρουσία του καταστήματος Claire’s στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, το αμερικάνικο brand απέκτησε άλλο ένα σημείο αναφοράς για όλες τις γυναίκες της Θεσσαλονίκης που θέλουν να είναι πάντα στη μόδα και να ξεχωρίζουν.

H ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΑΕ, εκτός από το Master Franchise της Claire’s, διαθέτει και το αποκλειστικό δικαίωμα Master Franchise στην Ελλάδα της Ολλανδικής Hunkemöller. Mε πολυετή εμπειρία στο χώρο του Franchise, η ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΑΕ έχει δημιουργήσει το αναπτυξιακό της πλάνο προσβλέποντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε σημαντικά εμπορικά κέντρα διαφόρων ελληνικών πόλεων.

Το νέο κατάστημα Claire’s βρίσκεται στην οδό Αγίας Σοφίας αρ. 21 και καθημερινά υποδέχεται γυναίκες κάθε ηλικίας που γνωρίζουν τις τάσεις της μόδας και ξέρουν ότι στην Claire’s θα βρουν πάντα αυτό που ψάχνουν.

Η Claire’s προσφέρει μια εξαιρετικά πλούσια ποικιλία από αξεσουάρ σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Η σχέση μιας γυναίκας με τα καταστήματα Claire’s ξεκινάει από την πιο μικρή ηλικία με τα παιδικά αξεσουάρ και την ακολουθεί τόσο στην εφηβική όσο και στην ενήλικη περίοδο της ζωής της.

Ο κος Γιώργος Μάλλιαρης, Master Franchisor της Hunkemöller και της Claire’s για την Ελλάδα και την Κύπρο, δήλωσε: «Στην ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΑΕ νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την λειτουργία του νέου καταστήματος Claire’s στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τη θερμή υποδοχή του από τον κόσμο. Στόχος μας είναι η  περαιτέρω ανάπτυξη και των 2 brand που αντιπροσωπεύουμε, καθώς και η συμβολή μας στην προσπάθεια δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Η αναπτυξιακή στρατηγική της εταιρίας για το 2018 εστιάζεται στη δημιουργία δύο (2) ακόμα νέων καταστημάτων σε κεντρικούς δρόμους και μεγάλα εμπορικά κέντρα της χώρας εντός του έτους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά