Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παλιό βαν των θρύλων της ροκ, Aerosmith βρέθηκε σε δάσος

Παλιό βαν των θρύλων της ροκ, Aerosmith ...

Στη διάρκεια γυρισμάτων Αμερικανικού τηλεοπτικού προγράμματος για αντίκες

Ένα εγκαταλελειμμένο βαν που χρησιμοποιούσαν οι θρύλοι της ροκ Aerosmith βρέθηκε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων του Αμερικανικού τηλεοπτικού προγράμματος για αντίκες, "American Pickers".

Οι παρουσιαστές και συλλέκτες Φρανκ Φριτζ και Μάικ Γουλφ σκόνταψαν στο American Harvester Metro βαν του 1964 στο πρόσφατο επεισόδιο του τηλεοπτικού reality, στο History Channel.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Boston.com, το πρώην μέλος των Aerosmith, Ρέι Ταμπάνο επιβεβαίωσε ότι το βαν ήταν του συγκροτήματος.

Το σκουριασμένο όχημα βρέθηκε πίσω από ένα αγρόκτημα στο Τσέστερφιλντ της Μασαχουσέτης. Η πόλη απέχει περίπου 160 χιλιόμετρα από την έδρα των Aerosmith, τη Βοστόνη.

Ο Ταμπάνο, ο οποίος ήταν μέλος της μπάντας από το 1970 έως το 1972 και συνεργάστηκε με το γκρουπ τα τελευταία χρόνια, είπε ότι το βαν ήταν το "κινούμενο ξενοδοχείο" τους.

Στο επεισόδιο του "American Pickers" που προβλήθηκε στις 30 Ιουλίου, ο Γουλφ επικοινώνησε με έναν φίλο, τον Νταν Άουερμπακ των Black Keys, ο οποίος έστειλε φωτογραφία του βαν στον κιθαρίστα των Aerosmith, Τζο Πέρι.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight