Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΑΥΤΕΣ είναι 6.529 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις που θα γίνουν μέσα στο φθινόπωρο

ΑΥΤΕΣ είναι 6.529 μόνιμες και εποχικές π...

Μέσω ΑΣΕΠ

Με 2.824 μόνιμους και 3.705 εποχικούς θα ενισχυθούν μέσω ΑΣΕΠ δήμοι, υπουργεία, ανεξάρτητες αρχές, παιδικοί, σταθμοί, νοσοκομεία και άλλοι φορείς μέσα στο φθινόπωρο. Οι ειδικότητες που θα καλυφθούν μέσω των παρακάτω προκηρύξεων είναι: διοικητικοί, γιατροί, νοσηλευτές, οδηγοί, χειριστές μηχανημάτων, βρεφονηπιοκόμοι, καλλιτεχνικό προσωπικό, μάγειρες, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, καθαριστές, εργάτες, κ.α.

 

1.200 μόνιμοι στα νοσοκομεία όλης της χώρας

 

Με 1.200 μόνιμους εργαζομένους θα ενισχυθούν τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας όλης της χώρας, σε θέσεις και ειδικότητες που καλύπτει σήμερα το λοιπό επικουρικό προσωπικό. H προκήρυξη αναμένεται να αναρτηθεί αρχές Σεπτεμβρίου. Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα περιλαμβάνονται στην προκήρυξη είναι: ΠΕ Κλινικών Ψυχολόγων, ΠΕ Ακτινοφυσικών, ΤΕ Εργοθεραπευτών , ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού ή Διοίκησης Μονάδων Υγείας, ΤΕ Νοσηλευτών, ΤΕ Φυσικοθεραπείας, ΠΕ Νοσηλευτών, ΠΕ Πληροφορικής, ΔΕ Νοσηλευτών, ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΤΕ Λογοθεραπευτών, ΤΕ Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων, ΤΕ Ραδιολογίας – Ακτινολογίας, ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών και ΥΕ Τραυματιοφορέων.

 

757 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων στους δήμους

 

Στα γραφεία του ΑΣΕΠ βρίσκεται αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών για την πρόσληψη 757 μονίμων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων. Πρόκειται για συμπληρωματική στο διαγωνισμό 3Κ/2018 προκήρυξη, η οποία μάλιστα προβλέπει αύξηση των θέσεων κατά 50% σε σχέση με τις αρχικές εξαγγελίες. Ο νέος διαγωνισμός θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους. Οπως επισημαίνει ο υπουργός, πρόκειται για 757 θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, στους τομείς της Καθαριότητας και σε Δημοτικές Επιχειρήσεις Υδρευσης – Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ). Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν μέσω της νέας προκήρυξης είναι: καθαριστές, χειριστές μηχανημάτων, οδηγοί απορριμματοφόρου, εργάτες καθαριότητας, ηλεκτρολόγοι, τεχνίτες, υδραυλικοί, εργάτες συνοδών απορριμματοφόρων, κ.ά.

 

137 πτυχιούχοι σε διάφορες υπηρεσίες

 

Ακόμα ένα αίτημα για μόνιμο προσωπικό βρίσκεται στο ΑΣΕΠ. Πρόκειται για προκήρυξη με την οποία θα προσληφθούν 137 υπάλληλοι Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτός ο διαγωνισμός θα είναι ο επόμενος που θα ανακοινώσει η Ανεξάρτητη Αρχή. Πρόκειται ουσιαστικά για διάσπαρτα αιτήματα τα οποία συγκέντρωσε η Ανεξάρτητη Αρχή και αποφάσισε να τα βγάλει σε μία ενιαία προκήρυξη. Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί σε φορείς όπως δήμοι, περιφέρειες, Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων, στη Ι.Μ. Τριφυλλίας και Ολυμπίας, στον ΕΥΑΘ Α.Ε., και στα Επιμελητήρια Λακωνίας και Θεσσαλονίκης. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι διοικητικοί, μηχανικοί, οικονομολόγοι, υπάλληλοι πληροφορικής κ.ά.

 

118 μόνιμοι σε νησιωτικούς και ορεινούς δήμους

 

Στο ΑΣΕΠ απεστάλη ο κατάλογος για την προκήρυξη 118 θέσεων τακτικού προσωπικού σε ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού, μετά από σχετική έγκριση από τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη. Οι θέσεις αφορούν τις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ διαφόρων κλάδων και ΔΕ Τηλεφωνητών, οι οποίοι θα τοποθετηθούν κατά κύριο λόγο σε νησιωτικούς και ορεινούς δήμους, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες από ελλείψεις προσωπικού, καθώς και στις Περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου. «Οι 118 θέσεις προέκυψαν από αιτήσεις των ίδιων των δήμων και αντανακλούν μια πολύ συγκεκριμένη προσπάθεια από το υπουργείο Εσωτερικών για την υποστήριξη της νησιωτικότητας και της ορεινότητας, εντός του δεδομένου περιοριστικού περιβάλλοντος που απορρέει από τον κανόνα προσλήψεων – αποχωρήσεων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΕΣ.

 

53 θέσεις στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας

 

Προ των πυλών είναι η έκδοση από το ΑΣΕΠ της προκήρυξης για 53 μόνιμες προσλήψεις στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) μετά και από απόφαση του υπουργείου Εργασίας. Θα προσληφθούν διοικητικοί, μηχανικοί και πτυχιούχοι Πληροφορικής, στην Κεντρική και στις Περιφερειακές Υπηρεσίες του Σώματος. Οι θέσεις αφορούν 16 Περιφερειακές Υπηρεσίες και 41 Τμήματα του ΣΕΠΕ, ενώ 4 από αυτές θα διατεθούν για τα προστατευόμενα άτομα του νόμου 2643/98. Σύμφωνα με την απόφαση κατανομής το προσωπικό που θα προσληφθεί είναι: ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 21, ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού – Πτυχίο Νομικής 5, ΠΕ Θετικών Επιστημών ειδικότητας Βιοχημικών 2, ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Μεταλλειολόγων 5, ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Ναυπηγών 1, ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών 2, ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Χημικών 6, ΠΕ Πληροφορικής 2, ΤΕ Μηχανικών ειδικότητας Ηλεκτρολόγων 2, ΤΕ Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών­Δομικών Εργων 2 και ΤΕ Πληροφορικής 1.

 

1.000 συμβασιούχοι στους παιδικούς σταθμούς

 

Σε 1.000 ανέρχονται οι εποχικές θέσεις που θα καλυφθούν από τους παιδικούς σταθμούς των δήμων μέσα στο φθινόπωρο. Ηδη οι συγκεκριμένες προσλήψεις έχουν ξεκινήσει αλλά οι μεγαλύτεροι δήμοι της ΄χωρας δεν έχουν ακόμα ανακοινώσει τις θέσεις που θα καλύψουν. Πρόκειται για θέσεις προσωπικού που προσλαμβάνονται μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι: Βρεφονηπιοκόμοι, βοηθοί βρεφοκόμοι, μάγειρες, βοηθητικό προσωπικό κουζίνας, καθαριστές, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι κ.ά. Οι νέες προσλήψεις θα γίνουν, όπως και κάθε χρόνο, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Τα βασικά κριτήρια πρόσληψης είναι ο βαθμός του βασικού τίτλου σπουδών, η προϋπηρεσία στο αντικείμενο της θέσης, ο χρόνος ανεργίας και η οικογενειακή κατάσταση (δηλαδή αν είναι γονέας, πολύτεκνος, μοναδικός γονέας ανήλικου τέκνου ή μέλος οικογένειας ΑμεΑ). Ο φάκελος της υποψηφιότητας πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής: Αίτηση (την οποία προμηθεύεται ο ενδιαφερόμενος από τους δήμους, όπου υπάγεται και εδρεύει ο παιδικός σταθμός), φωτοαντίγραφα δελτίου αστυνομικής ταυτότητας (δύο όψεις) και τίτλου σπουδών, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ. Σημειώνεται ότι στις διαδικασίες επιλογής προσωπικού σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, υπάρχει βαθμολόγηση κριτηρίων. Έτσι, η προϋπηρεσία μοριοδοτείται (έχει βαρύτητα) 60%, οι σπουδές 25%, η ανεργία 10% και η οικογενειακή κατάσταση 5%. Στα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέτουν οι υποψήφιοι για τις εποχικές θέσεις είναι η αίτηση, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αντίγραφα τίτλου σπουδών και φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

 

850 ωρομίσθιοι και καλλιτεχνικό προσωπικό στους δήμους

 

Με καλλιτεχνικό προσωπικό θα ενισχυθούν οι δημοτικές επιχειρήσεις όλης της χώρας. Ηδη κάποιες προκηρύξεις έχουν ήδη αρχίσει να δημοσιεύονται και οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση. Μέσα στον Σεπτεμβριο αναμένεται να γίνουν άλλες 850 προσλήψεις για ωρομίσθιο και καλλιτεχνικό προσωπικό. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι: καθηγητές χορού, μουσικοί, ζωγράφοι, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, κ.α. Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του ν. 2190/1994, όπως ισχύει και τις όμοιες του ν. 3812/2009, όπως ισχύει, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μηνών. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια και να έχουν ηλικία 21 ετών και άνω και να μην έχουν υπερβεί το 64ο έτος (άρθρο 13 του Ν. 3584/2007). Δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την αίτηση του φορέα, στην οποία αναφέρουν ρητά την θέση που διεκδικούν. Μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά: 1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας. 2. Φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών τους, συμπεριλαμβανομένης και της επιμόρφωσης. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, επίσημη μετάφραση αυτού στην ελληνική γλώσσα, όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις ( άρθρο 29 ΠΔ 50/2001). 3. Βεβαίωση προϋπηρεσίας στο αντικείμενο. Γίνεται δεκτή η προϋπηρεσία με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου σε αναγνωρισμένες σχολές ή εκπαιδευτήρια του Δημόσιου ή Ιδιωτικού Τομέα ή Δημοτικές Επιχειρήσεις σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων. 4. Βιογραφικό σημείωμα. 5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης. 6. Αποδεικτικό προστατευόμενου μέλους ΑΜΕΑ. Βεβαίωση σπουδών τέκνου. 7. Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ πρόσφατης έκδοσης. Αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης και κάρτας ανεργίας. 8. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86, όπου δηλώνεται τυχόν απασχόληση σε Δημόσιο ή ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα (παράλληλη απασχόληση). 9. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86.

 

79 στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας

 

Εβδομήντα εννέα θέσεις «ανοίγουν” στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας η οποία αναζητά 9 δικηγόρους, 52 πτυχιούχους οικονομικού, διοικητικού και πληροφορικής, 7 ΔΕ διοικητικών γραμματέων και 2 ΥΕ κλητήρες. Για την κάλυψη των θέσεων γραμματέων ζητούνται α) Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (πρώην Οικονομίας και Διοίκησης) ή Πτυχίο Β΄ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ), ανεξάρτητα από ειδικότητα , ή Πτυχίο Α΄ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ή απολυτήριος τίτλος: Ενιαίου Λυκείου ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου, ανεξάρτητα από κλάδο ή ειδικότητα ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, ανεξάρτητα από ειδικότητα ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής και β) γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου.

 

120 στον ΟΑΣΑ

 

Με 120 άτομα θα ενισχυθεί ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών για τη θέση του ελεγκτή κομίστρου. Το προσωπικό θα καλύψει μόνιμες θέσεις. Η διοίκηση του ΟΑΣΑ, σχεδιάζει να προσλάβει «ελεγκτές», οι οποίοι δεν θα επιβάλλουν πρόστιμα, αλλά θα κάνουν υποδείξεις στο επιβατικό κοινό για την ακύρωση των εισιτηρίων.

160 στο υπουργείο Οικονομικών

 

Στην πρόσληψη 160 μονίμων υπαλλήλων θα προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών το αμέσως επόμενο διάστημα. Η κατανομή των θέσεων ανά ειδικότητα έχει ως εξής: ΠΕ Πληροφορικής 86, ΤΕ Πληροφορικης 57, ΠΕ Οικονομολόγων 10 και ΠΕ Νομικών 7. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα προσόντα που θα ζητηθούν για τις θέσεις ΠΕ είναι: α. Πτυχίο ή Δίπλωμα Πληροφορικής ή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Υπολογιστών ή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής ή Επιστήμης Υπολογιστών ή Ηλεκτρονικού και Μηχανικού Υπολογιστών ή Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων ή Μηχανικών Η/Υ Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών ή Πληροφορικής (Ε.Α.Π.) ή Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων ή Επιστημών και Πολιτισμού – Κατεύθυνση Η/Υ (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο, αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της Αλλοδαπής και εμπειρία δύο ετών.

 

500 εποχικοί στην καθαριότητα των δήμων

 

Σε 500 ανέρχονται οι εποχικές θέσεις που θα καλυφθούν από δήμους και περιφέρειες μέσα στο φθινόπωρο. Πρόκειται για θέσεις προσωπικού που προσλαμβάνονται έναντι αντίτιμου, είτε από συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, είτε σε ανταποδοτικές υπηρεσίες είτε από Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους. Οι συγκεκριμένες προσλήψεις αφορούν στην συντριπτική τους πλειοψηφία, προσωπικό σε ανταποδοτικές υπηρεσίες προκειμένου οι δημοι να καλύψουν κενά στους τομείς της καθαριότητας, ύδρευσης, αποτετευσης, ηλεκτροφωτισμού, κ.α Οι ειδικότητες που πρόκειται να προσληφθούν είναι:, οδηγοί, χειριστές μηχανηματων έργων, καθαριστές, εργάτες, γεωπόνοι, βοηθητικό προσωπικό, κ.α. Το προσωπικό αυτό προσλαμβάνονται όλο το χρόνο και υπογράφουν συμβάσεις ορισμένου χρόνου από δύο μήνες έως ένα έτος. Στα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέτουν οι υποψήφιοι για τις εποχικές θέσεις είναι η αίτηση, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αντίγραφα τίτλου σπουδών και φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

 

1.000 εποχικοί στα νοσοκομεία

 

Μέχρι τον Οκτώβριο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης επικουρικού προσωπικού στα νοσοκομεία. Πριν από λίγες εβδομάδες το υπουργείο Υγείας ζήτησε από τους υποψήφιους να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος προκειμένου να συμπεριληφθούν στις λίστες του εποχικού προσωπικού που προσλαμβάνεται στα νοσοκομεία και κέντρα Υγείας όλης της χώρας. Σύμφωνα με τη νέα εφαρμογή, οι δημόσιοι Φορείς Παροχής Υπηρεσιών Υγείας που εποπτεύονται από τις Δ.Υ.Πε. (Διοικήσεις Υγειονομικής Περιφέρειας), δηλαδή νοσοκομεία και Φορείς Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας όπως επίσης και οι ΔΥΠε, το ΕΚΑΒ, ο ΕΟΠΥΥ, ο ΕΟΦ, το ΕΚΕΑ, το Νοσοκομείο «Γ. Παπαγεωργίου», η ΑΕΜΥ (Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας) για το Νοσοκομείο της Θήρας και τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας, μπορούν να προσλαμβάνουν επικουρικό προσωπικό όλων των κατηγοριών και κλάδων για την κάλυψη των επιτακτικών τους αναγκών, ανεξάρτητα από την ύπαρξη κενών οργανικών θέσεων. Συνολικά μέσω αυτης της διαδικασίας αναμένεται να προσληφθούν 1.000 άτομα. Οι υποψήφιοι κατατάσσονται σε καταλόγους με κριτήρια και μοριοδότηση ανάλογη με αυτή του ΑΣΕΠ. Τα κριτήρια αυτά περιλαμβάνουν : προϋπηρεσία σε Δομές Υγείας, με αυξημένη μοριοδότηση για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών, ανεργία καθώς και κοινωνικά κριτήρια όπως τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες, ποσοστό αναπηρίας πάνω από 67% κτλ.

 

215 γιατροί και φαρμακοποιοί στον ΕΟΠΥΥ

 

Το «πράσινο φως» «άναψε» το ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 215 γιατρών και φαρμακοποιών για οκτώ μήνες στις υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ. Πιο αναλυτικά, θα γίνουν 134 προσλήψεις γιατρών και 81 φαρμακοποιών. Οι διαγωνισμοί θα ξεκινήσουν άμεσα και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα είναι δεκαήμερη. Για τις θέσεις των φαρμακοποιών ζητούνται: α) Πτυχίο ή δίπλωμα Φαρμακευτικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας και β) Άδεια άσκησης επαγγέλματος Φαρμακοποιού ή Βεβαίωση ότι πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος του Φαρμακοποιού. Ανάμεσα στα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέσουν οι υποψήφιοι για τις εποχικές θέσεις περιλαμβάνονται η αίτηση, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αντίγραφα τίτλου σπουδών και φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

 

140 προσλήψεις στην Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους

 

Με 70 νομικούς και 70 οικονομολόγους θα ενισχυθεί η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. Το ΑΣΕΠ ενέκρινε τις παρακάτω θέσεις και οι νέες προκηρύξεις θα ξεκινήσουν να εκδίδονται το αμέσως επόμενο διάστημα. Οσοι προσληφθούν θα υπογράψουν ετήσιες συμβάσεις εργασίας με δυνατότητα παράτασης μετά το πέρας της σύμβασης. Για τις θέσεις των οικονομολόγων θα γίνονται δεκτά τα παρακάτω πτυχία: «Πτυχίο ή δίπλωμα Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης ή Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας ή Δημόσιας Διοίκησης με κατεύθυνση Δημόσιας Οικονομικής ή Δημόσιας Διοίκησης ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών με κατεύθυνση Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών με κατεύθυνση Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σχέσεων ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών με κατεύθυνση Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών ή Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης ή Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών ή Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων ή Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ της ημεδαπής η ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

 

200 στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

 

Την δρομολόγηση προκήρυξης, μέσω διαδικασιών ΑΣΕΠ, 200 θέσεων εργασίας μόνιμου διοικητικού προσωπικού στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο ανακοίνωσε η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Όλγα Γεροβασίλη. Ο νέος διαγωνισμός θα σταλεί στο ΑΣΕΠ για επεξεργασία και θα βγει στον «αέρα» μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΔΕ Διοικητικών γραμματέων, ΤΕ Μηχανογράφησης, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις