Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Οι άνθρωποι της «Ανόδου» μας ξεναγούν στο νέο τους φροντιστήριο στο Ρίο

Οι άνθρωποι της «Ανόδου» μας ξεναγούν στ...

Με την ίδια «συνταγή» της επιτυχίας

19 χρόνια λειτουργίας, 4.595 υποψήφιοι, 4.503 νέοι φοιτητές, ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 100%. Αυτά είναι σε πρώτη ανάγνωση κάποια από τα αριθμητικά στοιχεία του Φροντιστηρίου «Άνοδος», που εδώ και χρόνια προετοιμάζει με επιτυχία μαθητές Λυκείου για την εισαγωγή τους στα τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Το ποσοστό των αριστούχων του φροντιστηρίου είναι υπερδιπλάσιο από τον πανελλαδικό μέσο όρο.

Κατά συνέπεια η «Άνοδος» είναι  το φροντιστήριο με την καλύτερη αναλογία μαθητών - εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το πλέον όμως, εντυπωσιακό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι οι μαθητές που επέλεξαν το φροντιστήριο «Άνοδος» στην συντριπτική τους πλειοψηφία επιτυγχάνουν σε σχολές που αποτελούν τις πρώτες τους προτιμήσεις!

Οι άνθρωποι του φροντιστηρίου «Άνοδος», υπό την διεύθυνση των καθηγητών Νίκου Άκουρου, Σπήλιου Καλύβα και Δημήτρη Καρανάσιου, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο – σημαντικό – βήμα.

Εκτός από τα κεντρικά διδακτήρια, στη Γούναρη 57 στο κέντρο της Πάτρας, αποφάσισαν να ανοίξουν ένα νέο φροντιστήριο στο Ρίο, στην οδό Ζωγράφου 10 (τηλ.: 2611810292).

Η επιλογή της περιοχής δεν έγινε τυχαία. Οι άνθρωποι του φροντιστηρίου με την τεράστια εκπαιδευτική εμπειρία που διαθέτουν πλέον, γνωρίζουν ότι η ευρύτερη περιοχή στο Ρίο, έχει υψηλό επίπεδο μαθητών και ότι έλειπε ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που να παρέχει φροντιστηριακή εκπαίδευση για όσους επιζητούν κάτι καλύτερο από ένα «ιδιαίτερο» αμφιβόλου αξιοπιστίας και από ένα «παραδοσιακό» τμήμα φροντιστηριακής εκπαίδευσης δεδομένων προδιαγραφών.

Η σύγκριση με τα «ιδιαίτερα» μαθήματα και τα «παραδοσιακά» τμήματα των φροντιστηρίων, έχει και αυτή την ιδιαίτερη σημασία της. Και αυτό διότι, στην «Άνοδο» γνωρίζουν ότι ένας μαθητής μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο δυνατόν μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

Η βασικότερη ίσως είναι η οργάνωση των κατάλληλων τμημάτων. Ένα τμήμα με περιορισμένο αριθμό μαθητών, ομοιογενές και με διδάσκοντες που έχουν συσσωρευμένη εμπειρία ετών από χιλιάδες μαθητές είναι η συνταγή της επιτυχίας!

Και αυτό επιτυγχάνεται στους νέους χώρους των διδακτηρίων της «Ανόδου» στο Ρίο.

Οι χώροι σχεδιάστηκαν για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες, με ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες σε φιλικό και λειτουργικό περιβάλλον, με κλιματιζόμενους και φωτεινούς χώρους και με χρήση νέων τεχνολογιών που ενσωματώνονται στην εκπαιδευτική διαδικασία και δίνουν στον έμπειρο καθηγητή περισσότερες δυνατότητες οργάνωσης και παρουσίασης του μαθήματός του.

Φυσικά, οι έμπειροι και καταξιωμένοι καθηγητές της «Ανόδου», όπως και στην Πάτρα, έτσι και στο Ρίο, ακολουθούν ένα σωστά οργανωμένο πρόγραμμα σπουδών που παρέχει στους μαθητές τους τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχία στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Η διδασκαλία είναι στηριγμένη σε πρότυπες μεθόδους ολοκληρωμένης προσέγγισης της γνώσης. Όπου μάλιστα κρίνεται απαραίτητο, το φροντιστήριο «Άνοδος» παρέχει ενισχυτική διδασκαλία ατομικά σε κάθε μαθητή (π.χ. για κάλυψη κενών). Απαραίτητο εργαλείο σε αυτή την προσπάθεια είναι οι σημειώσεις του φροντιστηρίου, οι οποίες προσεγγίζουν διεξοδικά όλη την ύλη και παράλληλα είναι ευέλικτες και εύχρηστες, συμπληρώνοντας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα σχολικά εγχειρίδια.

Παράλληλα η «Άνοδος» οργανώνει και ενημερωτικές ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού σε συνεργασία με την εταιρεία συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού «Employ», ενώ οι μαθητές έχουν πρόσβαση καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στη διαδικτυακή εφαρμογή επαγγελματικού προσανατολισμού της εταιρείας «Εmploy».

Καθώς η προετοιμασία για τις εξετάσεις δημιουργεί συχνά αυξημένο άγχος στους μαθητές, οι καθηγητές της «Ανόδου» γνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία του ψυχολογικού παράγοντα, τους παρέχουν συνεχή ψυχολογική υποστήριξη και είναι πάντα στο πλευρό τους κάθε στιγμή της διαδικασίας προετοιμασίας τους για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Όλα τα παραπάνω, δηλαδή οι έμπειροι καθηγητές, η σύνθεση των τμημάτων, οι ιδανικές συνθήκες στον χώρο και τις αίθουσες, οι πρότυπες μέθοδοι διδασκαλίας,, η ενισχυτική ατομική διδασκαλία, ο επαγγελματικός προσανατολισμός καθώς και η ψυχολογική υποστήριξη των μαθητών είναι που οδηγούν στις μεγάλες επιτυχίες του φροντιστηρίου «Άνοδος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά