Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλλάζετε από αγγλικά σε ελληνικά στο πληκτρολόγιο και υπολειτουργεί η συντόμευση πλήκτρων - Δείτε τη λύση

Αλλάζετε από αγγλικά σε ελληνικά στο πλη...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε αναλυτικά

Είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά "bugs". Η συντόμευση πλήκτρων μέσω της οποίας εναλλάσσεται από ελληνικά σε αγγλικά και αντίστροφα το πληκτρολόγιο στον προσωπικό σας υπολογιστή, υπολειτουργεί; Νοιώθετε πως τα πλήκτρα σας δεν υπακούν στις εντολές σας, σαν να μην πατήθηκαν επαρκώς;

Για όλα αυτά δεν φταίει το πληκτρολόγιό σας, αλλά ένας πλεονασμός των windows 10 που σε αρκετούς υπολογιστές κατεβάζουν εκτός από την αγγλική γλώσσα και την αμερικάνικη.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όταν πατάτε τη συντόμευσή σας (πχ. alt - shift) για να πάτε από τα αγγλικά στα ελληνικά, ο υπολογιστής -κάνοντας κυκλική εναλλαγή στις γλώσσες - μεταφέρεται στην επόμενη γλώσσα η οποία είναι πανομοιότυπη - πρόκειται για το αμερικάνικο πληκτρολόγιο και εσείς βλέπετε πως το πληκτρολόγιο δεν υπάκουσε και ακόμα γράφετε αγγλικά, ενώ ξεκάθαρα θέλατε να μεταφερθείτε στην ελληνική γλώσσα.

Επι της ουσίας στον υπολογιστή σας υπάρχουν 3 πακέτα γλωσσών αντί για δύο μέσω των οποίων θα κάνατε εναλλαγές, με της συντόμευσης πληκτρολογίου.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μεταφερθείτε στις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ / ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ / ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ, να κάνετε κλικ πάνω σε ένα από τα δύο (περιττά πακέτα γλωσσών, αγγλικά ή αμερικάνικα) και να κάνετε κατάργηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ, μην σβήσετε την βασική γλώσσα. Ετσι κι αλλιώς στην βασική γλώσσα δεν ενεργοποιείται η επιλογή κατάργηση.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΛΥΘΗΚΕ!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις