Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο φιλμ «Φρανκενστάιν» του Κώστα Ζάπα και ο Πατρινός Δημ. Γεωργαλάς

Στο φιλμ «Φρανκενστάιν» του Κώστα Ζάπα κ...

Επίσης θα παίξουν οι Β. Μπισμπίκης, Λυδία Φωτοπούλου, Δήμητρα Χατούπη

Το φιλμ «Φρανκενστάιν» που αποτελεί τη νέα σκηνοθετική προσπάθεια του Κώστα Ζάπα μετά το «Αγάπη, Αγάπη, Αγάπη», είναι μια διεθνή συμπαραγωγή της Minus Pictures (Ελλάδα), με τη συνεργασία της Dreamfilms Gmbh από την Γερμανία και άλλες εταιρείες, ενώ έχει και την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.

Τη διεθνή διανομή της ταινίας όπως έχει γραφτεί, έχει αναλάβει η Γερμανική εταιρεία Asgard International. Στο μεταξύ σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση, στο καστ της διεθνούς αυτής κινηματογραφικής συμπαραγωγής που ξεκινά γυρίσματα στις 10 Ιανουαρίου 2019, θα είναι η Παρθενόπη Μπουζούρη, ο Βασίλης Μπισμπίκης, η Δήμητρα Χατούπη, η Λυδία Φωτοπούλου, ο Πατρινός ηθοποιός, απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού Δημήτρης Γεωργαλάς και η Έλλη Τσιτσιπά.

Παραγωγή Minus Pictures (Ελλάδα), Dreamfilms GmBH (Γερμανία).

Executive producer Willi Kamarad

Παραγωγός Γρηγόρης Αθανασίου

Σκηνοθεσία Κώστας Ζάπας.

Η ιστορία του Φρανκενστάιν της Μέρι Σέλεϊ αποτελεί ένα πολύ ενδιαφέρον υλικό για το σινεμά (έχει μεταφερθεί ήδη κατά το παρελθόν)  και έχει στο επίκεντρο ένα νεαρό έφηβο φοιτητή της ιατρικής Βίκτορ Φρανκενστάιν, την αρραβωνιαστικιά του, Ελίζαμπεθ Λαβέντσα, και τον επιστήθιο φίλο τους Χένρι Κλερβάλ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight