Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι έρχεται στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι έρχεται στη σκηνή το...

Θα παρουσιάσει στις 20/10 τη νέα της παράσταση, «Link Link»

Η μεγάλη ντίβα του σινεμά Ιζαμπέλα Ροσελίνι, κόρη της Ίνγκριντ Μπέργκμαν και του σκηνοθέτη Ρομπέρτο Ροσελίνι έρχεται στην Αθήνα για ένα μοναδικό «one woman show» με ελληνικούς υπέρτιτλους. Η σπουδαία ηθοποιός θα παρουσιάσει το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, στο Μέγαρο Μουσικής, τη νέα παράστασή της με τίτλο «Link Link», που είναι γεμάτη χιούμορ, συναίσθημα και, όπως πάντα, με απέραντη αγάπη για τα ζώα.

«Πάντα αγαπούσα τα ζώα. Όπως έχει πει και ο φιλόσοφος Μάρτιν Μπούμπερ "τα μάτια ενός ζώου έχουν την ικανότητα να μιλούν μία σπουδαία γλώσσα...". Με γοήτευε ιδιαίτερα η διαφορετικότητα στη φύση. Όμως, σε αυτήν την παράσταση θα σας αποδείξω ότι η φύση και το ζωικό βασίλειο μπορούν να μας μάθουν την ουσία της εξέλιξης με τρεις λέξεις: Αλλαγή, συνεργασία, αυτοσχεδιασμός» αναφέρει η Ιζαμπέλα Ροσσελίνι, η οποία μέσα από τη νέα παράστασή της φιλοδοξεί να θέσει και στο κοινό της Αθήνας δημιουργικούς προβληματισμούς.

Απλή, γοητευτική, με υπέροχη χροιά φωνής και άπλετο χιούμορ, η κόρη του Ρομπέρτο Ροσελίνι και της Ίνγκριντ Μπέργκμαν έγινε ιέρεια του Ντέιβιντ Λιντς με κορυφαία στιγμή την ταινία «Blue Velvet – Μπλε Βελούδο», υπήρξε μοντέλο και επί σειρά ετών το πρόσωπο στις διαφημίσεις μεγάλης εταιρίας καλλυντικών. Όμως, όλα τα χρόνια της ζωής της διατήρησε το τρυφερό ενδιαφέρον της για το ζωικό βασίλειο. Πριν εννέα χρόνια επέστρεψε στα πανεπιστημιακά έδρανα για να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη βιολογία και να συνεχίσει με μάστερ στο αγαπημένο της θέμα, τη συμπεριφορά του ζωικού βασιλείου.

Με την παρότρυνση του Ρόμπερτ Ρέντφορντ, του διάσημου ηθοποιού και λάτρη του ανεξάρτητου πειραματικού κινηματογράφου, δημιούργησε -προ ετών- τη σειρά ταινιών μικρού μήκους «Green Porno» για το κανάλι Sundance και αργότερα η ίδια ιδέα μεταφέρθηκε στο θέατρο ως παράσταση, ταξιδεύοντας σε όλον τον κόσμο.

«Όπως η Αγκάθα Κρίστι γράφει για εγκλήματα με τρόπο διασκεδαστικό, έτσι κι εγώ εμπνέομαι από τη βιολογία και γράφω τις ιστορίες μου, που έχουν όμως επιστημονική βάση. Συμβουλεύομαι πάντα τους ειδικούς που εδώ και αιώνες ερεύνησαν τη φύση, αφού καθώς έλεγε και ο Καρτέσιος "το να συναναστρέφεται κανείς ανθρώπους των περασμένων αιώνων είναι περίπου το ίδιο με το να ταξιδεύει"» δηλώνει η ηθοποιός.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture