Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άννα Μαστοράκου στηρίζει η Δημοκρατική Κίνηση Ιατρών

Άννα Μαστοράκου στηρίζει η Δημοκρατική Κ...

Εξέδωσε σχετική ανακοίνωση

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη Δημοκρατική Κίνηση Ιατρών δηλώνει την στήριξή της στην νυν πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

"Στις 14 Οκτωβρίου 2018 θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες στον Ιατρικό Σύλλογο Πάτρας, για ανάδειξη εκπροσώπων σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο. Καλούμε όλους τους συναδέλφους - μέλη του ΙΣΠ να συμμετάσχουν δυναμικά, στην καθοριστικής σημασίας εκλογική αναμέτρηση.

Ο ιατρικός κόσμος βιώνει σοβαρά καθημερινά προβλήματα και απαιτεί σίγουρες και αποτελεσματικές λύσεις. Χρειαζόμαστε διεκδικητική και αποτελεσματική εκπροσώπηση σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο, προς όφελος του ιατρικού κόσμου και του Έλληνα πολίτη.

Αυτές οι εκλογές είναι κρίσιμες. Απαιτούν συστράτευση ανθρώπων με κοινές αξίες και στόχους. Η ΔΗ.Κ.Ι., όπως και στις προηγούμενες εκλογές, συμμετέχει - συνεργάζεται - συμπορεύεται με πολλούς συναδέλφους, στο ψηφοδέλτιο της Ιατρικής Ανεξάρτητης Συνεργασίας(Ι.Α.ΣΥ.), με υποψήφια πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ι.Σ.Π., την νυν πρόεδρο κ. Άννα Μαστοράκου."

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις