Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το Stem & Arts….. ενθουσιάζει όλα τα παιδιά!

Το Stem & Arts….. ενθουσιάζει όλα τα παιδιά!

Ενημερωθείτε αναλυτικά

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το OPEN DAY του πρωτοποριακού εκπαιδευτικού κέντρου STEM & ARTS το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου. Πάρα πολλοί γονείς παρακολούθησαν τις ενδιαφέρουσες διαδραστικές παρουσιάσεις των εκπαιδευτικών προγραμμάτων  SΤΕΜ, Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Coding, Ψηφιακής Σχεδίασης και Συναισθηματικής Νοημοσύνης, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου στη Γούναρη 35, α΄ όροφο.

Παράλληλα, τα παιδιά ηλικίας 5-12 ετών είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν δωρεάν στα εργαστήρια πειραμάτων και να γνωρίσουν από κοντά όλα τα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα. Ήρθαν σε επαφή με την Εκπαιδευτική Ρομποτική, απελευθέρωσαν τη φαντασία τους και δημιούργησαν τα δικά τους ρομποτικά οχήματα. Γνώρισαν τον κόσμο των επιστημών μέσα από τα πειράματα των εργαστηρίων STEM και έφτιαξαν τις δικές τους καλλιτεχνικές δημιουργίες στο εργαστήριο του Digital Art! Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν με τον εκπληκτικό κόσμο του STEM & ARTS και ανυπομονούν να ξεκινήσουν τα προγράμματα!

Τα προγράμματά στοχεύουν, όχι μόνο στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων αλλά και στην καλλιέργεια της προσωπικότητας και του χαρακτήρα των μαθητών.

Τα μαθήματα ξεκινούν άμεσα και οι εγγραφές συνεχίζονται! Ενημερωθείτε αναλυτικά και επιλέξτε το πρόγραμμα που ταιριάζει στο παιδί σας!

 

Info:

STEM&ARTS

Γούναρη 35 & Κανακάρη

α΄ όροφος

τηλ. 2610-224565

www.stem-arts.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά