Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΣΙΝΕ-ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ, ΑΝΟΙΓΕΙ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η 2η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΑΝΘΕΟΝ

ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΣΙΝΕ-ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ, ΑΝΟΙΓΕΙ 4 ΟΚ...

Τί λέει ο αιθουσάρχης Α. Κοτσάφτης

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου ήταν η τελευταία βραδιά για το θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο. Η ταινία με την οποία ολοκληρώθηκαν οι φετινές καλοκαιρινές προβολές, ήταν η Αμερικάνικη κωμική περιπέτεια της Σουζάνα Φόγκελ «Ο Κατάσκοπος που με παράτησε» με την Μίλα Κούνις και την εξαιρετική κωμικό Κέιτ ΜακΚίνον.

 

Η συγκεκριμένη ταινία όπου παίζουν και οι Γκίλιαν Άντερσον, Σαμ Χιούαν, Πολ Ράισερ και ο Τζάστιν Θερού έχει κάνει επιτυχία με κοντά 70 εκατομμύρια δολάρια διεθνείς εισπράξεις.

Όπως ανέφερε ο Ανδρέας Κοτσαύτης στο thebest.gr, η σαιζόν κύλησε ικανοποιητικά αν και ο απρόβλεπτος καιρός του φετινού καλοκαιριού με τις πολλές βροχές τα χάλασε λίγο. «Χάσαμε 12 μέρες προβολών λόγω του καιρού που είναι σημαντικό χρονικό διάστημα για το καλοκαίρι. Για παράδειγμα παίζαμε το “Mamma Mia, here we go again” που ήταν sold out από Πέμπτη έως Κυριακή και τη Δευτέρα χρειάστηκε λόγω βροχής να μην κάνουμε προβολή χάνοντας εισιτήρια και κόσμο που ήθελε να έρθει να δει την ταινία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτσαύτης.

Τώρα ο Ανδρέας Κοτσαύτης μαζί με το γιο του Παναγιώτη μετά το κλείσιμο της φετινής καλοκαιρινής σαιζόν, επανέρχονται τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου και πιο συγκεκριμένα από την Πέμπτη 4/10/2018 στην 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη που και φέτος στις 220 και πλέον θέσεις της θα υποδεχθεί τους σινεφίλ φέρνοντας τους νέα φιλμ σε πρώτη προβολή.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture