Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εξαρθρώθηκε άμεσα σπείρα που διέπραττε κλοπές στην Αμαλιάδα-ΦΩΤΟ

Εξαρθρώθηκε άμεσα σπείρα που διέπραττε κ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Πέντε άνδρες, ηλικίας από 24 έως 41 ετών

Συνελήφθησαν πέντε άτομα και εξιχνιάστηκαν οκτώ κλοπές που είχαν διαπράξει το τελευταίο δεκαπενθήμερο. Οι πολίτες που έχουν πέσει θύματα κλοπής μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας στον τηλεφωνικό αριθμό 26220 – 38232 για την ταυτοποίηση των κλεμμένων αντικειμένων που έχουν κατασχεθεί.

Σε ανακοίνωση της η αστυνομίααναφέρει:

"Εξαρθρώθηκε άμεσα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας σπείρα, η οποία το τελευταίο δεκαπενθήμερο διέπραττε κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας.

Από τις άμεσες και στοχευμένες έρευνες των αστυνομικών συνελήφθησαν πέντε άνδρες, ηλικίας από 24 έως 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, σχεδίασαν και υλοποίησαν αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία εντόπισαν τους πέντε ημεδαπούς και διενήργησαν έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στις οικίες τους, κατασχέτοντας πληθώρα οικοδομικών και γεωργικών εργαλείων, ηλεκτρικές συσκευές, είδη οικιακής χρήσης, μπαταρίες οχημάτων και δοχεία ελαιολάδου.

Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι τα μέλη της σπείρας ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, είχαν διαπράξει το τελευταίο δεκαπενθήμερο  τέσσερις κλοπές στο Χάβαρι, τρεις στη πόλη της Αμαλιάδας και μια στην Κεραμυδιά. Αναλυτικότερα :

Την 9/9/2018 αφαίρεσαν μπαταρίες από σταθμευμένα χωματουργικά μηχανήματα, καθώς και εργαλεία.

Την 13/9/2018 αφαίρεσαν από αποθήκη εξοχικής οικίας, ηλεκτρικά μηχανήματα και εργαλεία.

Την 15/9/2018 αφαίρεσαν από νεόδμητη οικία, ένα ηλεκτρικό ψυγείο.

Την 19/9/2018 αφαίρεσαν από αποθήκη αγροκτήματος, γεωργικά μηχανήματα.

Το ίδιο βράδυ, αφαίρεσαν από αποθήκη εξοχικής μονοκατοικίας, δέκα τενεκέδες με ελαιόλαδο και ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα.

Την 21/9/2018 αφαίρεσαν από αποθήκη μονοκατοικίας, τρία δοχεία ελαιολάδου, συνολικής χωρητικότητας 400 λίτρων.

Επίσης, τις τελευταίες ημέρες δυο φορές διέρρηξαν εξοχική κατοικία αφαιρώντας τραπέζια, καρέκλες, ηλεκτρικά και οικοδομικά εργαλεία, μεταλλικές σκαλωσιές και είδη ένδυσης.

Μέρος των κλοπιμαίων που κατασχέθηκαν, έχει αποδοθεί στους παθόντες, ενώ τα υπόλοιπα φυλάσσονται στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας, με το οποίο οι πολίτες, που έχουν πέσει θύματα κλοπής, μπορούν να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό 26220 – 38232 για την ταυτοποίηση των κλεμμένων αντικειμένων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας συνεχίζει την προανάκριση για τη συμμετοχή  των συλληφθέντων και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις