Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τη Δευτέρα η κρίσιμη ιατροδικαστική έκθεση που θα δείξει τις συνθήκες θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου

Τη Δευτέρα η κρίσιμη ιατροδικαστική έκθε...

Αναμένεται με ενδιαφέρον

Τη Δευτέρα (24.09.2018) αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση που θα δώσει πολλές απαντήσεις για τις συνθήκες, υπό τις οποίες ο Ζακ Κωστόπουλος έχασε τη ζωή του. Στο μεταξύ, σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, στο σημείο του κοσμηματοπωλείου βρέθηκε μαχαίρι, το οποίο εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν φέρει τα αποτυπώματα του 33χρονου.

Παράλληλα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν τις έρευνες, βάσει του σοκαριστικού βίντεο που δείχνει καρέ καρέ όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (21.09.2018), και αναζητούν τον δεύτερο άνδρα που μαζί με τον κοσμηματοπώλη επιτίθεται και κλωτσάει τον Ζακ Κωστόπουλο. Οι αστυνομικοί ερευνούν αν πρόκειται για ιδιοκτήτη καταστήματος, τακτικό θαμώνα ή κάτοικο της περιοχής.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (21.09.2018) στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ομόνοια. Ο Ζακ Κωστόπουλος επιχείρησε να ληστέψει κοσμηματοπωλείου στην στην οδό Γλάδστωνος. Ωστόσο, δεν υπολόγισε την αυτόματη πόρτα ασφαλείας, η οποία έκλεισε από πίσω του.

 

Βαλλιανάτος: Ο Ζακ μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να προστατευτεί και όχι για να κλέψει

 

Ο επίδοξος ληστής που έχει εγκλωβιστεί στο κοσμηματοπωλείο επιχειρεί να σπάσει την πόρτα με έναν πυροσβεστήρα. Δεν τα καταφέρνει και στη συνέχεια σπάει τη βιτρίνα και προσπαθεί να βγει από εκεί. Στο αποκαλυπτικό βίντεο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας, διακρίνονται δύο άτομα να κλωτσούν τον άντρα, ο οποίος έχει τραυματιστεί από τα σπασμένα τζάμια. Κείτεται αιμόφυρτος στο έδαφος.

 

Ζακ Κωστόπουλος: Σοβαρά ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου του - Στο "μικροσκόπιο" της Αστυνομίας το σοκαριστικό video

 

Αστυνομικοί τον ακινητοποιούν και τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, ο Ζακ Κωστόπουλος επιχειρεί να διαφύγει. Αρπάζει ένα κομμάτι γυαλί και απειλεί τον κόσμο που βρίσκεται γύρω του. Λίγα μέτρα πιο κάτω, οι αστυνομικοί τον ακινητοποιούν….

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις