Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξεκινούν οι εργασίες για την ανάπλαση του Σκορπιού - Το master plan και η μετατροπή του σε πολυτελές τουριστικό θέρετρο

Ξεκινούν οι εργασίες για την ανάπλαση το...

Εγκρίθηκε η ΜΠΕ από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Τη θετική γνωμοδότηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων  απέσπασε η στρατηγική μελέτη των περιβαλλοντικών επιπτώσεων στο Σκορπιό ανάβοντας πράσινο φως στο σχέδιο ανάπλασης των 160 εκ. ευρω.

Ικανοποιημένος για την εξέλιξη  αυτή εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος της οικογένειας Ριμπολόβλεφ Σεργκέι Τσερνίτσιν .«Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την θετική γνωμοδότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων σχετικά με την στρατηγική μελάτη περιβαλλοντικής εκτίμησης. Είναι σημαντικό να διαπιστώνουμε ότι τα μέλη του συμβουλίου αναγνωρίζουν την σπουδαιότητα της επένδυσης για την περιοχή» είπε ο κ. Τσερνίτσιν .

Τις εργασίες αναλαμβάνει η εταιρεία ΜΥΚΗΝΑΙ ΑΕ και στόχος των ιδιοκτητών είναι να συντηρήσουν και να διατηρήσουν το μύθο του Σκορπιού αναβαθμίζοντας την περιοχή

Εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει ήδη η προεργασία για την μεγάλη επένδυση, ίσως τη μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στο Ιόνιο.

 

Το  master plan περιλαμβάνει ένα κύριο συγκρότημα με 7 VIP  σουίτες και 12 επαύλεις γύρω από τη ροζ βίλα και το master house, ενώ στα ήδη υπάρχοντα κτίσματα θα γίνουν εργασίες συντήρησης ή επέκτασης όπου κρίνετε απαραίτητο.

Οι εργάτες απομακρύνουν το γκαζόν και τα δέντρα από τα σημεία των έργων ώστε να προστατευτούν και να φυτευτούν ξανά στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight