Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Χρειάζεται πάθος για να ξεκινήσουμε την μέρα μας

Χρειάζεται πάθος για να ξεκινήσουμε την μέρα μας

Του ΣΤΕΛΙΟΥ ΤΑΤΑΡΑΚΗ

Όλοι μας κοιμόμαστε, κοιμόμαστε ήρεμα, γαλήνια και αρκετές ώρες. Όμως όταν έρχεται η στιγμή να σηκωθούμε χρειαζόμαστε βοήθεια. Δεν χρειαζόμαστε από κάποιον άλλο βοήθεια, χρειαζόμαστε κίνητρο για να πάρουμε αυτή την απόφαση, ώστε να αρχίσουμε την ημέρα μας.

Ο καθ’ ένας από εμάς έχει διαφορετικό κίνητρο και διαφορετικό λόγο να σηκωθεί. Το κοινό στοιχείο είναι πως βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια κοινή πρόκληση. Το πάθος είναι αυτή η δύναμη που θα μας βάλει σε δράση και μας σηκώσει.

Χρειάζεται πάθος για να μπορέσουμε να πάρουμε την πιο σοβαρή απόφαση της ημέρας μας. Να σηκωθούμε ή όχι από το κρεβάτι; Πράγματι αυτή είναι πολύ δύσκολη στιγμή διότι αλλάζουμε από μια βολική κατάσταση και πάμε σε μια άβολη -αρχικά- για εμάς κατάσταση και αυτό δεν είναι κάτι που αρέσει στον εαυτό μας.

Το πάθος που έχουμε μέσα μας, μπορεί να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε αυτή τη στιγμή, διότι μας δίνει την βοήθεια που θέλουμε για να αλλάξουμε κατάσταση από μια μη παραγωγική να πάμε σε μια πιο παραγωγική κατάσταση. Όλο αυτό το πάθος πηγάζει μέσα από όλα αυτά που κάνουμε μέσα στη μέρα μας και τα οποία τα αγαπάμε πραγματικά. Διότι μόνο όταν αγαπάμε αυτό που κάνουμε μπορούμε και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το πάθος και η αγάπη, είναι δύο δυνάμεις με τις οποίες μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο που παρουσιάζεται στο δρόμο μας.

Το πάθος είναι μια δύναμη που πηγάζει από μέσα μας και δεν την παίρνουμε από το περιβάλλον γύρω μας. Για να μπορέσει να βγει και να τη χρησιμοποιήσουμε σαν κινητήρια δύναμη θα πρέπει ότι κάνουμε να μας αρέσει και να το αγαπάμε σαν να είναι παιδί μας.

Η απόφαση που παίρνουμε εκείνη την στιγμή , εάν θα σηκωθούμε ή όχι από το κρεβάτι είναι αυτή που θα μας αλλάξει τη ζωή το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο. Αυτή είναι η δυσκολότερη απόφαση που έχουμε να πάρουμε κάθε μέρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις